Birde sistemde SSD veya HDD ne takacaksınız?
Ekli dosyayı görüntüle 8364
İşaretli metala dikkat edin sadece soketin içine girmesin, kasanın iç tarafından metali yukarı doğru elinizle eğin ki soketin içine girmesin.
Yeterli.Ekli dosyayı görüntüle 8365 bu kadar yeterlimi
Kasa-- dark diamond pro meshKasa marka model
PSU marka model
Anakart Marka model
Ekran kartı marka model
Bunları söyleyin net bir cevap vermeye çalışayım.
Tamam birazdan kasa ve psu ile ilgili kullanacağınız kabloları göstereceğim. Bi bakayım netten.Kasa-- dark diamond pro mesh
Psu--- zalman megamax700wv2
Anakart--asus prime b550mk
Ekran kartı --zotac rtx3060 12gb
++nvmm2ssd onu taktım sorun yok
Vida yuvaları mı denk gelmiyor? Anakart micro atx vida yuvalarını micro atx e göre takmanız lazım. Anakartı kasadan çıkarıp kasanın anakart tablasının net bir fotoğrafını atın.Kasa deliği ile anakart deliği denk. Gelmiyor ama soketler oturuyor
Biraz guc uygulayinca denk geliyor gucmu uyguluyayimKasa deliği ile anakart deliği denk. Gelmiyor ama soketler oturuyor
PSU kabloları için;Saoll birde psu ve kasanin on panelindeki kabloların hangilerini kullanacagim bilmiyorum galiba ama on panelden gelen kablolarin hepsini kullanacagim degilmi
1 dakika kontrol ediyorum.
Ve hangilerine takacagim
Delikler uyuşmuyor guc uyguluyayimmi
Güç uygula dediğim gibi arka plaka ittiriyor. Arka plakada soketler tam yerini bulduysa güç uygula sıkıntı yok.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.