Videosunda oyun testi yaparken işlemci 100 dereceyi gördü, yorumlarda da sıklıkla belirtenler var. Acaba stok soğutucu montajını mı hatalı yaptı yoksa normal midir ?Alınır hocam. Parçalar kaliteli tutulmuş.
Oyun testini izlememiştim. Nedenini bilmiyorum ama bence bi aio takılsa hiç fena olmazVideosunda oyun testi yaparken işlemci 100 dereceyi gördü, yorumlarda da sıklıkla belirtenler var. Acaba stok soğutucu montajını mı hatalı yaptı yoksa normal midir ?
Valla hocam PC hocasının giriş ve orta segmentini bekliyordum ama bu ürün de fp geldi. Verdim siparişimi. Umarım pişman olmam. Mw2 oyunu da hediye olunca kaçırmak istemedim. Kasa 19 a gelmiş oldu.Oyun testini izlememiştim. Nedenini bilmiyorum ama bence bi aio takılsa hiç fena olmaz
Hayırlı olsun hocam. Anakarttan kasaya kaliteli parçalar. İleride imkan olursa kule tipi veya aio takarsınız. Daha da mükemmel olur.Valla hocam PC hocasının giriş ve orta segmentini bekliyordum ama bu ürün de fp geldi. Verdim siparişimi. Umarım pişman olmam. Mw2 oyunu da hediye olunca kaçırmak istemedim. Kasa 19 a gelmiş oldu.
Teşekkürler hocam. Anakart ileriye dönük bir model dediğiniz gibi yapabilirim ilerideHayırlı olsun hocam. Anakarttan kasaya kaliteli parçalar. İleride imkan olursa kule tipi veya aio takarsınız. Daha da mükemmel olur.
Valla konu başlığı sistem alınır mı diye yazılı 100 dereceyi neyde aldın bir anlasam. ayrı konu açıp oradan değerleri göster.ModArt Levon üstad bu ısı değerleri normal mi? Videoda kasa camı açık full 100 derece geziyor. Bi aksaklık mı oldu sence
Hocam sistemin videosu var sitede, Spiderman, god of War , valorant felan oynanırken 100c lerde geziyor ısı değeri. Forumlarda stok fanın rezilliğinden dolayı deniyor.Valla konu başlığı sistem alınır mı diye yazılı 100 dereceyi neyde aldın bir anlasam. ayrı konu açıp oradan değerleri göster.
He şimdi baktım videoya 100 derece sabit gösteriyor o bence afterburner hatasından kaynaklı.Hocam sistemin videosu var sitede, Spiderman, god of War , valorant felan oynanırken 100c lerde geziyor ısı değeri. Forumlarda stok fanın rezilliğinden dolayı deniyor.
Ama yine de alınır mı sorusuna cevabınızı merak ediyorum
Oh be içim rahatladı valla hocam çok sağolun 😂He şimdi baktım videoya 100 derece sabit gösteriyor o bence afterburner hatasından kaynaklı.
12400F işlemci 100 dereceye asla çıkmıyor Orda yazılımsal hata vardır yani stok fana macun bile sürmesen o sıcaklığa çıkmaz 😂😂
100 dereceyi görünce bende şaşırdım. videoyu dikkatlice izledim sabit 100 arada 99 oluyor bildiğin Afterburner yazılımı hata vermiş. Yoksa dediğim gibi o işlemciye soğutucu takma sadece fan üflet yine 99 olmaz 😂😂Oh be içim rahatladı valla hocam çok sağolun 😂
100 derece olsa testi yaparken onlarda şüphelenirdiHocam sistemin videosu var sitede, Spiderman, god of War , valorant felan oynanırken 100c lerde geziyor ısı değeri. Forumlarda stok fanın rezilliğinden dolayı deniyor.
Ama yine de alınır mı sorusuna cevabınızı merak ediyorum
Evet. Zaten Twitter'da testin hatalı olduğunu paylaşıp başka bir video ile normal değerleri gösterdi.100 derece olsa testi yaparken onlarda şüphelenirdi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.