Kral benlik bir durum yok bende nakit durmaz ben ya parçaya yada laptopa yatırım yaparım al sat ile paramı korurum. Sattıktan sonra yerine bir şey koyamadım zaten...Sizin yüzünüzden piyasa yükseldi 😆
Hakikaten devir döndü, eski tad yok
Ben öyle yapıyorum. Pahalı mı şu mu demiyorum. 6 ay önce aldığım laptop 10 bin tl. Bi kaç gün önce 15 e verdim. Dedim abi piyasa belli aldığım fiyat belli. Yani alan memnun satan memnunBu hep böyle olacak tr de her geçen sene önceki seneyi ozletecek eğer imkanınız varsa ne almak istiyorsanız ertelemeyin mümkünse alın geçin
Öyle yapılması gerekiyor geçenlerde al - sat yapmak için aldığım parçalardan bugün en kötü %50 kazanıyorum onun için şart yoksa aç kalırız.Ben öyle yapıyorum. Pahalı mı şu mu demiyorum. 6 ay önce aldığım laptop 10 bin tl. Bi kaç gün önce 15 e verdim. Dedim abi piyasa belli aldığım fiyat belli. Yani alan memnun satan memnun
Gidip 23 e kasa aldım. O satan adam da 18 e almıştı. Ne diye bilirsin ki. Piyasa kötü
Aynende öyle.Kesinlikle öyle. Alacağınız ürünleri ertelemeden almaya bakın. 3 sene önce 3400 TL ye aldığım laptopu geçenlerde 4600'e sattım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.