R5 5600 + 3060tiEvet Dostlar hazır mısınız
Çok güzel bir sistem gelecek önden duyurayım dedim.
Bütçe ve donanım tahminlerini alalım bakalım 🥰 Ben basit bir tüyo vereyim 10K altı bir sistem değil 😉
M10 sistem çıkalı uzun Zaman oluyorGelecek olan sisteme M10 mu demeliyiz
bu direkt m9 sistemin aynısı bidaha bu şekil bu fiyata olmazModart-m11 i5 12400f + 3060ti 14500TL
i5 12400F ile gelseydi keskeBu akşam 18:00 da herkes hazır olsun 😉😉
Bu markalara c4 demek artık çok klişe.Yakın bir zamanda çıkarıcağınız sistemleri almayı düşünüyorum hocam umarım güzel bir sistem ortaya çıkarırsınız gözünüzü seveyim o psuları "Rampage, Gamepower, Powerboost" gibi markalardan seçmeyin ya gerçekten C4'ten farkları yok.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.