Nedensiz bir yorgunluk var, uyusam geçer diyorum yok yine de fayda etmiyor.Siz de ne var ne yok ?
çok iyi olur hocamhepimiz bu durumdayız keşke kıyamet kopsa geberip gitsek sanki üstümde fil var gibi
sağlık güzel de psikoloji de bir sağlık sonuç olarak şükür ederek nereye kadar gider bilmiyorumGitmiyor zorluyoruz Allah'a şükür ki saglikliyiz elimizdeki en büyük Servet de bu
Elimizden başka bişey gelir mi ki büyük hastalık olmasın dua edelim bu yüzden şükretmek gerekiyorsağlık güzel de psikoloji de bir sağlık sonuç olarak şükür ederek nereye kadar gider bilmiyorum
Abi çok güzel bir kavramı Allah rızası için baştakiler gibi porsiyonlarınızı azaltına çevirmeyin sağlıkta,hastalıkta,hayırda,şerde ondan gelir tevekkül etmekte gerekirElimizden başka bişey gelir mi ki büyük hastalık olmasın dua edelim bu yüzden şükretmek gerekiyor
Şükür etmemek, elindekini sevmemek, isyan etmek ve hep fazlasını istemek değilmidir. Bu durumda eline ne geçerse geçsin mutlu olamazsın.sağlık güzel de psikoloji de bir sağlık sonuç olarak şükür ederek nereye kadar gider bilmiyorum
Hocam biz fazlasını istemiyoruz ki . Sağlık tabiki de önemli ama tek başına yetmiyor.Şükür etmemek, elindekini sevmemek, isyan etmek ve hep fazlasını istemek değilmidir. Bu durumda eline ne geçerse geçsin mutlu olamazsın.
Şükür etmek ise sadece eline gelen ile yetinmek değildir. Şimdiki ile mutlu olmak, fazlası için gayret demektir.
Öyle bişey mi dedim porsiyon ile ne ilgisi var ben sağlıklı ise bir insan dünyayın en zeniginidir diyorum Sabancı oğlu için ne demişti bir çift ayakkabı giyebilmesi için ikizlerimi veririm demişti sağlık önce gelir onu söylüyorum önce sağlık sonra paraAbi çok güzel bir kavramı Allah rızası için baştakiler gibi porsiyonlarınızı azaltına çevirmeyin sağlıkta,hastalıkta,hayırda,şerde ondan gelir tevekkül etmekte gerekir
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.