dlss 3.0 desteği sadece 4000 nesil ekran kartlarında varBu arada oynadığın oyunlarda dlss 3.0 kullanacaksan 3050 öne geçer.
3050 de yok
dlss 3.0 desteği sadece 4000 nesil ekran kartlarında varBu arada oynadığın oyunlarda dlss 3.0 kullanacaksan 3050 öne geçer.
Hangi oyun?3060 ta kullanıyorum böyle birşey yok dlss@ByX,
Düzelttim. Resmi olarak 3000 serisinde çalışmıyor ama kırdığını iddia eden de var.dlss 3.0 desteği sadece 4000 nesil ekran kartlarında var
3050 de yok
dlss 2.0 desteği olan 3000 seri ekran kartları listesi3060 ta kullanıyorum böyle birşey yok dlss@ByX,
Nvidia resmi olarak sunmadığı sürece kırılmış bir şekilde kullanmak donanıma zarar verir kanaatindeyim.Düzelttim. Resmi olarak 3000 serisinde çalışmıyor ama kırdığını iddia eden de var.
Warzone call of dutyHangi oyun?
3050'li sistemi tercih ederim. NVIDIA DLSS teknolojisi ile AMD kartlarından her türlü daha avantajlı oluyor.Sen Olsan Hangi Sistemi Alırsın Lütfen Ankete Katıl ve Neden Aldığının Yorumunu Yap.
Arkadaşlar bütçe temsilidir ürün fiyatlarına bakılmayacaktır.
Stoklara Bakmayın Önemsizdir!!
STOK OLSUN YADA OLMASIN SİSTEM OLARAK HANGİSİ DAHA İYİ
1. Seçenek:
Link Removed
2. Seçenek:
Link Removed
İşte her oyunda da dlss yok. Oynadığı oyunlar çok etkili.3050'li sistemi tercih ederim. NVIDIA DLSS teknolojisi ile AMD kartlarından her türlü daha avantajlı oluyor.
Benim tavsiyem amd kartlar için eğer kullandığınız driver sorunsuz ie güncellememeyinAMD kartları saf performans olarak çok iyi fakat sevmediğim bir iki şeyi var;
1. Çalışma ısı seviyesi yüksek (70-75 derece arası genelde) buda kasanda yeterli soğutma performansınsın yoksa kasa içindeki havayı ısıtıyor.
2. Radeon yazılımı haftalık güncelleştirme geliyor ve bir önceki sürümde aldığın fps düşebiliyor yada kartın watt değerlerini düşürüp yükseltebiliyorlar. (Başıma geldi şuan kullandığım rx6600xt xfx marka) Buda performansa etki yapıyor eskisine göre çok nadirde olsa wattman hatası verebiliyor.
O yüzden önerim Nvidia bende Nvidia'ya geçtim.
Ben 3n son çare YouTube'da bir seriye denk geldim tam benim işlemci ve ekran kartı var adamda AMD driverlerin farklarını yeni gelenin yaptığını videolu şekilde anlatıyor oradan en stabil olanı buldum silip o driverı yükledim şimdilik sorun yok.Benim tavsiyem amd kartlar için eğer kullandığınız driver sorunsuz ie güncellememeyin
Ben 3n son çare YouTube'da bir seriye denk geldim tam benim işlemci ve ekran kartı var adamda AMD driverlerin farklarını yeni gelenin yaptığını videolu şekilde anlatıyor oradan en stabil olanı buldum silip o driverı yükledim şimdilik sorun yok.
Neden hocam ?2. Sistemi alırdım, RX6000 serisinden hiçbir kart almam. 🙂
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.