Evet memory junction temp diye geçmesi lazım yanlış değilsem.Sansim varmi
Furmarkda 70 derece civari ama kasa asiri derecede isiniyor vram tarafinda sorun oldugunu dusunuyorum daha dogrusu termal ped veya macunda
Yanlış değilsem gösteriyordu...Sansim varmi
Furmarkda 70 derece civari ama kasa asiri derecede isiniyor vram tarafinda sorun oldugunu dusunuyorum daha dogrusu termal ped veya macunda
Harcadığı enerji mağlum kasaya yayılması normal eğer konu kasanın ısınmasıysa tek çare daha çok exhaust intake veya egzoz fanın rpmini arttırmak gibi... eğer bunu anlattıysan.Sansim varmi
Kasanın mesh olması büyük etkenSansim varmi
Bi corsair vb. kasan yoksa kasa fanlarının rpm i ayarlanmıyor.Harcadığı enerji mağlum kasaya yayılması normal eğer konu kasanın ısınmasıysa tek çare daha çok exhaust intake veya egzoz fanın rpmini arttırmak gibi... eğer bunu anlattıysan.
pwm den de mi kıstılar geldiğimiz duruma bakBi corsair vb. kasan yoksa kasa fanlarının rpm i ayarlanmıyor.
Ustdeki yazdiginiz deger bu program ile mi gozukuyorYanlış değilsem gösteriyordu...
Sorun diye belirttiğin nedir ? 70 derece yüksek değil ki?Kasam icue 465x egzoz fan bulunmakta
Gpu da sorun oldugunu dusunuyorum
Kasaya temas ettiğinde işlemcin 60 derece üzeriyse işlemcin temasla ısıyı ilettiğinden ve kasa metal olduğundan bazı yerlerin ısınması normal ben halen daha problemi anlamadım...Sansim varmi
Yok o yuksek degil biliyorum ben vram ler cok isiniyor diye dusunuyorum cunku kasa asiri sicak anormal derecedeSorun diye belirttiğin nedir ? 70 derece yüksek değil ki?
Sistemin ne ?Yok o yuksek degil biliyorum ben vram ler cok isiniyor diye dusunuyorum cunku kasa asiri sicak anormal derecede
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.