Hayır. FreeSync destekli monitörleri dp ile bağlarsan gsync de destekliyor. İçin rahat olsunArkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanıyorum fakat alacağım monitör FreeSync destekli sanırım(Gigabyte G24F-2). Rekabetçi oyunlarda yırtılma olmaması açısından G-Sync almam şart mı? Ona göre G-Sync destekleyen Dell G2422HS alacağım yoksa.
G-Sync Ultimate modüllü 240hz ve üzeri monitörler haricinde G-Sync destekli monitörleri G-Sync kaynaklı İnput Lag yüzünden hiçbir zaman gaming için tavsiye edemedim.Arkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanıyorum fakat alacağım monitör FreeSync destekli sanırım(Gigabyte G24F-2). Rekabetçi oyunlarda yırtılma olmaması açısından G-Sync destekli monitör almam şart mı? Ona göre G-Sync destekleyen Dell G2422HS alacağım.
Hocam fikirleriniz için teşekkür ederim, önerdiğiniz 144Hz ve üstü, 1ms, 1080p, IPS monitör var mıdır peki?G-Sync Ultimate modüllü 240hz ve üzeri monitörler haricinde G-Sync destekli monitörleri G-Sync kaynaklı İnput Lag yüzünden hiçbir zaman gaming için tavsiye edemedim.
Önceliğin yüksek hertz ,1 ms GTG destekli bütçen yetiyorsa IPS %85 üzeri SRGB renk gamotunu karşılayan kronik sıkıntıları olmayan ve RMA de sıkıntı çıkartmayan firmaları tercih etmen olucaktır.
-
Ufak bir Gsync modül açıklaması:
G-Sync Ultimate açıklaması için article bulamadım ama konu ile ilgili Youtube da çok fazla içerik var ilgini çekiyorsa inceleyebilirsin.
-
Önerdiğim ve güvendiğim bana göre en iyi monitör karşılaştıran site:
-
En güvendiğim renk gamotu / renk doğruluğu gerektiren işlerde çalışan profesyonellere yönelik monitör inceleyen youtube kanalı:
IPS olarakHocam fikirleriniz için teşekkür ederim, önerdiğiniz 144Hz ve üstü, 1ms, 1080p, IPS monitör var mıdır peki?
BenQ 10k hocam. Çok rekabetçi değilseniz alınmaz. VA panel bideIPS olarak
Asus TUF Gaming VG279QM 27.0" 1920 x 1080 280 Hz Monitor
VA olarak (gaming odaklı ise kesinlikle benzer fiyatta daha net bir görüntü alamazsın dyac+ sayesinde...)
BenQ ZOWIE XL2746S 27.0
Öncelikle bütçe belirtmemiş ve Ctrl C Ctrl V de diyebilirizBenQ 10k hocam. Çok rekabetçi değilseniz alınmaz. VA panel bide
Sanırım arkadaşın kafasında 24.5 inç monitör var önerdiğiniz monitörler 27 inç.IPS olarak
Asus TUF Gaming VG279QM 27.0" 1920 x 1080 280 Hz Monitor
VA olarak (gaming odaklı ise kesinlikle benzer fiyatta daha net bir görüntü alamazsın dyac+ sayesinde...)
BenQ ZOWIE XL2746S 27.0
Deneyimlemelerime göre konuşayım alienware aw2521hfa kullanıyorum ve hiçbir olumsuz yönünü görmedim.. Bir değerlendir istersenArkadaşlar NVIDIA ekran kartı kullanıyorum fakat alacağım monitör FreeSync destekli sanırım(Gigabyte G24F-2). Rekabetçi oyunlarda yırtılma olmaması açısından G-Sync destekli monitör almam şart mı? Ona göre G-Sync destekleyen Dell G2422HS alacağım.
Dell ek özellik konusunda geri kalıyor asus backlight strob sunuyor benzer fiyatlarda IPS bir Asus monitör tercihi yapılabilir.Sanırım arkadaşın kafasında 24.5 inç monitör var önerdiğiniz monitörler 27 inç.
Deneyimlemelerime göre konuşayım alienware aw2521hfa kullanıyorum ve hiçbir olumsuz yönünü görmedim.. Bir değerlendir istersen
Haklısınız hocam bütçe belirtmeyi unutmuşum. 3500-4000 diyebiliriz. Sanırım yarın Gigabyte G24F-2 almaya gideceğim. Umarım ölü pikselle karşılaşmam.Öncelikle bütçe belirtmemiş ve Ctrl C Ctrl V de diyebiliriz
haha tam bir rulet masası ya 3 ölü pikselden az çıkarsa emotional dammage 3 ölü pikselden fazla çıkarsa jackpot ürünü ve ölü piksel çıkmazsa 0 geliyorHaklısınız hocam bütçe belirtmeyi unutmuşum. 3500-4000 diyebiliriz. Sanırım yarın Gigabyte G24F-2 almaya gideceğim. Umarım ölü pikselle karşılaşmam.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.