10k diyebilirim bütçeme maximum.Güzel diyebileceğim ürünlerden birisi. Maksimum bütçeniz nedir PSU için?
Hocam eksileri neler acaba?Duz Hydro PTM Pro'nun PCIE5 desteklisi sadece, ic yapilar ayni.
Fena degil, birkac eksisi var ama overall iyi.
Vampire power 230VAC girişinde yüksek, bir de düşük yüklerde verimliliği az ama ikisi de problem değil. Hydro G Pro klasında kalmış aklımda ama bakınca hatrımda kalandan daha iyi imiş.Hocam eksileri neler acaba?
Peki hocam gayet yeterli/kaliteli bir psu olarak anlıyorum ama hani onun yerine bunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bir psu var gibi hissettim. Önereceğiniz bir psu varsa değerlendireyim.Vampire power 230VAC girişinde yüksek, bir de düşük yüklerde verimliliği az ama ikisi de problem değil. Hydro G Pro klasında kalmış aklımda ama bakınca hatrımda kalandan daha iyi imiş.
Pek aklımda yok, belki Ai1000P olabilir ama stok yok.Peki hocam gayet yeterli/kaliteli bir psu olarak anlıyorum ama hani onun yerine bunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bir psu var gibi hissettim. Önereceğiniz bir psu varsa değerlendireyim.
maalesef hocam. Ai1000P, PTM pro'den yaklaşık 500 tl daha ucuz ve ptm 1200W. Rog strix 4090 OC için 1000W biraz alt sınır gibi geliyor bana. 1200w ATX 3.0 psulara baktığımda 8000 9000 TL bantlarında gezdiğini gördüm. Arada uçuk bir fark yoksa alınabilir gibi PTM Pro. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.Pek aklımda yok, belki Ai1000P olabilir ama stok yok.
maalesef hocam. Ai1000P, PTM pro'den yaklaşık 500 tl daha ucuz ve ptm 1200W. Rog strix 4090 OC için 1000W biraz alt sınır gibi geliyor bana. 1200w ATX 3.0 psulara baktığımda 8000 9000 TL bantlarında gezdiğini gördüm. Arada uçuk bir fark yoksa alınabilir gibi PTM Pro. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
Hocam son olarak şunu sorayım. Thermaltake 7500 TL FSP de 5900. Aşırı bir fark yoksa FSP daha uyguna geliyor. Bu aradaki farkı depolamayı arttırmada da kullanabilirim. Büyük bir fark var mıdır aralarında?
1600 TL fark vermelik bir sey gormedim, Hydro PTM Pro'yu tercih edebilirsiniz.Hocam son olarak şunu sorayım. Thermaltake 7500 TL FSP de 5900. Aşırı bir fark yoksa FSP daha uyguna geliyor. Bu aradaki farkı depolamayı arttırmada da kullanabilirim. Büyük bir fark var mıdır aralarında?
Furkan Karagülle, PWR_OK,
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.