Benim dedigim gurultu o gurultu degil, ripple olan gurultu.gürültü çok önemli değil hocam zaten sistemin fanları filan yine aynı seviyede gürültü çıkaracaktır Çok teşekkür ederim herkese
Sorunu bulabildiniz mi? Tam ben de sipariş verecektim ve videonuzu görünce korktum açıkçası..Tekrardan merhaba hocam dün sipariş vermiştim bugün elime ulaştı sisteme taktıktan sonra açılışta gibi sesler çıkarıyor bir süre sonra normale dönüyor sebebi ne olabilir acaba? Geri göndereceğim fakat göndermeden önce bilmek istiyorum.
Sorunu bulamadım fakat inventustan almıştım götürdüm test ettiler bir gün sonra arayıp yenisini gönderdiler. Şuan sorunsuz kullanıyorum.Sorunu bulabildiniz mi? Tam ben de sipariş verecektim ve videonuzu görünce korktum açıkçası..
Selam hocam kullanmaya devam ediyormusunuz hala psu hakkındaki yorumunuz nedir?Sorunu bulamadım fakat inventustan almıştım götürdüm test ettiler bir gün sonra arayıp yenisini gönderdiler. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Selamlar kullanıyorum yani hocam fsp güzel marka herkesin dediği gibi şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım yenisinde. Sessiz iyi bir psu.Selam hocam kullanmaya devam ediyormusunuz hala psu hakkındaki yorumunuz nedir?
Dış kaplamasından bahsediyorsan evet maalesef plastik üzerinde herhangi bir örgü kaplama yokmerhaba,
Bu PSU'nun kabloları plastik mi?
Merhaba bu bahsettiğini normal bir kullanıcının anlayacağı şekilde açıklayabilir misin? ya da anlaşılır bir kaynak link paylaşabilir misin? Bende ilgili Güç Kaynağını alacağım da ondan soruyorum.Yine de bir ekleme yapayim, PTM Pro'da 5VSB kanalinin gurultu degeri yuksekmis dun fark etmemistim. Alacaksaniz bunu bilin.
İnventus kalitesi hala yerinde.Sorunu bulamadım fakat inventustan almıştım götürdüm test ettiler bir gün sonra arayıp yenisini gönderdiler. Şuan sorunsuz kullanıyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.