Hocam masayı ilerleyen zamanda değiştiricem zaten o aklımdaHayırlı olsun bayıldım çok güzel , güzelde para harcamışsın yanlış anlaşılma olmadan kendime göre yorum yapacağım kendi fikrim;
masa olarak değiştireceğini düşünüyorum l masaları tercih edersen veya 70 eni ve 160 boyu olan masalarda daha rahat edeceğini düşünüyorum,
fiyat aralığın ve kasa cidden bağımsız geldi ben şu şekilde yapardım indirimli kampanyalı bir üst sistem açıklandığında onu alıp daha sonradan görsellik katsın diye kasa eklerdim öyle daha uygun ve şık elinde ise yedek parçan olurdu. Tekrardan hayırlı olsun uzun ömürlü olsun nazarlardan korunsun tü tü tü
Fiyat aralığım sistemin büyük çoğunlukla sıfır olması ve kaliteli güzel görünümde olmasından yanaydı. 4 aydır paylaşılan kampanyalı tüm sistemlerde en yüksek 3060lı sistem çıktı ki bu paylaşılan sistemlerde ekran kartı modelleri standart oluyor beğenmiyorum. Bu zamana kadar 3060ti li kampanyalı en ucuz kasa 16 k ya felan satıldı.
Benim kasadaki ekran kartı hariç tüm bileşenler sıfır, ekran kartı 10 aylık faturalı kutulu tüm testleri yapıldı tertemiz ve gaming Trio Z modeli
SSD 1 TB 7000mb okuma hızlı
RGB ramler
Üst seviye sıvı soğutucu
İyi bir güç kaynağı ile beraber 20 k ya geliyor. Sıvı soğutma normalde sıfırı 6 k civarında zaten ben aşırı büyük indirime stok sınırlı iken aldım.
Onu saymazsanız sistem 14 k ya geliyor.