hesapladım 400k üstü tutuyor yandık hocam siz ne düşünüyorsunuz😅😅😅
Şimdi söyle düşün karşı tarafın durumu baya baya baya iii şimdi bu çocuk ne yapsın😅😅😅Düğün müğün boş iş. Sade bir nikah merasimi ile hem akrabalar toplanmış olur hem de takılar takılır. Fıstık
Anlayış yoksa zaten hiç evlenmeyin. Senin durumun yoksa ödemeyi arka tarafta yapacak değilsin.Şimdi söyle düşün karşı tarafın durumu baya baya baya iii şimdi bu çocuk ne yapsın😅😅😅
Durumluk değilAnlayış yoksa zaten hiç evlenmeyin. Senin durumun yoksa ödemeyi arka tarafta yapacak değilsin.
Üstüne 4 milyon daha koyar hayalimdeki arabayı alırım.hesapladım 400k üstü tutuyor yandık hocam siz ne düşünüyorsunuz😅😅😅
Düğün yapmayın ben yapmamıştım 7 sene önce. Özel kız ve erkek tarafı için maksimum aile içi 30 kişilik galatada köprü üstü rakı balık yaptık hem eğlenceli oldu hem karnımız doydu 😉 Şu an bile kişi başı fix menü istesen 1250tl den başlıyor 2 kişiye 50'lik rakı ile bu fiyatı veriyorlar.hesapladım 400k üstü tutuyor yandık hocam siz ne düşünüyorsunuz😅😅😅
400.000 liraya evlenmek400.000 TL harcanmak saçmalık olur.
Düşünsene evleniyorsun karşında böyle bir liste.Evlilik masrafından ziyade kız tarafının istekleri çok korkutucu olabiliyor. Altındır, düğündür, nişandır, kınadır vb. şeyler isteniyor. Aslında kız tarafı bir tık insaflı davransa masraflar yarı yarıya düşecek de kız tarafının hiç de öyle niyeti yok. Sanki kızını satmaya çalışıyor gibi davranıyor bazıları. İşte şunu şunu istiyoruz, vermezseniz de kızımızı vermeyiz diyorlar. Millet bu gidişle bekar kalacak arkadaş.
Düşünsene. evleniyorsun. Karşında böyle bir liste:
En iyisi bu devirde evlenmemek. Evlilik masrafını tahmini olarak hesapla o parayı kenara at ev ya da araba al evlenmekten kat ve kat daha iyi.Bu arada böyle bir liste görürsem de şaşırmam. Millet artık evlenirken çekinir oldu. Diyelim ki evlendi, bu sefer de süresiz nafaka olayı var. Elini nereye atsan elinde kalıyor anlayacağın. Nafakayı ödeyemediği için hapse giren de var, böyle uzadıkça uzar.
En iyisi, bu devirde evlenmemek. Evlilik masrafını tahmini olarak hesapla, o parayı kenara at. Ev ya da araba al, evlenmekten kat ve kat daha iyi.
Ben gerçek sevginin varlığına inanmadığım için evlenmeyi düşünmüyorum hocam. Ha biri geldi gerçek sevginin varlığına inandırdı o zaman evlenirim.İllaki evlilik de gerekiyor da işte mevcut ekonomide zor. Her neyse her kör topalın bir alıcısı olur derler. Evlilikte acelem yok. Ne zaman olursa artık.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.