Spora başlarkenki özgüvenim ile bıraktım çok şükür. 3 yıl oldu. Özellikle ilk 6 ay enerjimde artışı farkettim. Sonrasında başka şeylere kafa yorarak, bişeyler ile ilgilenerek süreci atlatıyor insan.
Erkekte ölü derinin olmadığı tek alan.O kadar fazla yapmaya devam edersen kayışı sonunda kemere çevirirsin 🤣
HayırBu arada merak ettiğim bir şey var kan verdiğimizde doktorlar cidden mastürbasyon yapıp yapmadığımızı anlıyor mu acaba?
Yani bendeki sivilce belası mastürbasyon kaynaklı olabilir mi? (Bi hafta önce falan tek günde 4-5 tane yeni sivilce çıkmıştı)Hayır
Tek anlayacak cildiye benim sivilce sorunum vardı deri altı baktı baktı güldü bırak dedi
Hocam çektikten sonra vücut tepkime verir ilk önce çıkacak yerde biraz ağrı olur sonra çıkar beyaz mastürbasyon sivilce yapmaz derler tam tersi yaparYani bendeki sivilce belası mastürbasyon kaynaklı olabilir mi? (Bi hafta önce falan tek günde 4-5 tane yeni sivilce çıkmıştı)
Benim sivilcelerim çıkmadan önce ağrı yapmıyor ben ergenlik sivilcesi olduğunu düşünüyorum fakat yaşıtlarımda ya sivilce yok ya da azalmış.Hocam çektikten sonra vücut tepkime verir ilk önce çıkacak yerde biraz ağrı olur sonra çıkar beyaz mastürbasyon sivilce yapmaz derler tam tersi yapar
5-6 ne olmAçılın ben geldim😅😅
Bu işin profesörü
Günde 5-6 arası yapıyordum bağımlı olmuştum
Yaşadığım sorunlar
Göz karaması , halsizlik , mutluluk hormonu sorunu mental damage yiyorsun , karaciğer yorar büyümeye yol açar , fazla hareketli biri değilseniz kemik erimesi yapar , CA değerleriniz artar , D vitemani düşer
Şu anlık tek tük yapıyorum gerek kalmadı çünkü😅😅
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Yüzde ağrı olmaz deri altı olursa ağrırBenim sivilcelerim çıkmadan önce ağrı yapmıyor ben ergenlik sivilcesi olduğunu düşünüyorum fakat yaşıtlarımda ya sivilce yok ya da azalmış.
Vücudumda sıfır sivilce var hocam çıkan sivilcelerimin tamamı şu an yüzümde.Yüzde ağrı olmaz deri altı olursa ağrır
Vücutta ağrı yapar
Hocam tedavi olmak istiyorsanız bırakınVücudumda sıfır sivilce var hocam çıkan sivilcelerimin tamamı şu an yüzümde.
5-6 ne olm
Bırakmaya çalışacağım.Hocam tedavi olmak istiyorsanız bırakın
Devam ederseniz hiç bir işe yaramaz
Çok nadir dışarıdan yiyorum sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.Yemen'e içmene dikkat et
Yastık kılıflarının yerini bilmiyorum annem ayda bir değiştiriyor 😳Yastık kılıfını değiştir sürekli en zoru
Derim yağlı değil ve aşırı ince nerden tutup çekersem çekeyim deri geliyor. (Evet oramda bile.)Derin yagliysa krem sür sürekli
Sabah kalktığım gibi mi yapmalıyım herhangi bir saat yeterli olur mu?Gerçek sirke ve pamukla temizle günlük
Çok kolay stres oluyorum maalesef imkansıza yakın bir şey istediniz benden.Stres yapma o da hormon dengesini bozar sivilce artar
Eyw hocamBenden bu kadar
Sivilce artmasının sebepleri birisiYastık kılıflarının yerini bilmiyorum annem ayda bir değiştiriyor 😳
Daha iyi olur sabah kalktığında yaparsanSabah kalktığım gibi mi yapmalıyım herhangi bir saat yeterli olur mu?
Havlularımız ayrı ayrı hocam.Sivilce artmasının sebepleri birisi
Ortak havlu kullanımı da var
Okey hocam eywDaha iyi olur sabah kalktığında yaparsan
Yüz için sabunlar var biraz tuzlu tavsiye ederim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.