1350 de baya iyiymiş yaHocam sistemi 2 ay içerisinde aldım
Önce hedef belirledim mesela dedim ilk anakart alıcağım sadece ona fokuslandım 😁 biraz değişik bi yöntem işte anakartı 1350 liraya aldım bu arada
1350 de baya iyiymiş yaHocam sistemi 2 ay içerisinde aldım
Önce hedef belirledim mesela dedim ilk anakart alıcağım sadece ona fokuslandım 😁 biraz değişik bi yöntem işte anakartı 1350 liraya aldım bu arada
Üstadım işlemci 3200 mhz destekliyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsamHocam bileşenler güzel. Ancak anakartınız 4000 üzeri ram MHz destekliyor. Ramlari 3200 yerine daha yüksek MHz alsaydınız keşke.
Her türlü stabil çalışır hocam sistem güzel
O da bişey mi hocam. 2018de ilk pc topluyacağım zaman hem maddi durum hem indirim kaçırmıyim pişman olmiyim derken 6 ay sürdü.Hocam sistemi 2 ay içerisinde aldım
Teşekkürler cvp için psu yu tanımıyorum sadece üstadımPsu anlamında diyorsan 750w rahat rahat yeter
12 ay taksit yaptım 1500 e patladı bir anda yakaladım hepsiburada1350 de baya iyiymiş ya
Estağfurullah başkan 👍Teşekkürler cvp için psu yu tanımıyorum sadece üstadım
O da bişey mi hocam. 2018de ilk pc topluyacağım zaman hem maddi durum hem indirim kaçırmıyim pişman olmiyim derken 6 ay sürdü.
Topladığım para da enflasyon yüzünden değer kaybediyordu 😄
Gerçi şimdiki kadar enflasyon yoktu
Değdi değdi de.Doğrudur üstadım değmiştir inşallah 😊
o ne ya her ay öğlen yemeği parasına anakart mı aldın şimdi12 ay taksit yaptım 1500 e patladı bir anda yakaladım hepsiburada
Bu arada belirtmediğini biliyorum ama yerinde olsam kasadan sonra ilk iş bi Noctua Redux kule tipi alırdım 5600 ün güç limitleriyle biraz oynanabilir diye biliyorum yanlışsam düzeltin.Herkese iyi forumlar.
Elimde kendim kampanya kovalayıp aldığım pc bileşenleri
Cpu : Ryzen 5 5600
Motherboard :Gigabyte B550 gaming v2 atx
Ram : Team force 3200 mhz 2x16 cl 16
M2 ssd: Adata legend 3x4 500 gb 3500-3000
Monitör : asus tuf VG249Q1A 165hz 1ms ips panel
Gpu henüz alınmadı : rtx 3060 düşünüyorum
Arkadaşlar aldığım ve alacağım bileşenler sizce iyimidir ve sizden bu bileşenleri rahat soğutacak kasa önerisi yaparmısınız teşekkürler şimdiden görüşlerini belirten
arkadaşlara
(Psu lu kasa tercihim bütçe : 2300)
Link RemovedHerkese iyi forumlar.
Elimde kendim kampanya kovalayıp aldığım pc bileşenleri
Cpu : Ryzen 5 5600
Motherboard :Gigabyte B550 gaming v2 atx
Ram : Team force 3200 mhz 2x16 cl 16
M2 ssd: Adata legend 3x4 500 gb 3500-3000
Monitör : asus tuf VG249Q1A 165hz 1ms ips panel
Gpu henüz alınmadı : rtx 3060 düşünüyorum
Arkadaşlar aldığım ve alacağım bileşenler sizce iyimidir ve sizden bu bileşenleri rahat soğutacak kasa önerisi yaparmısınız teşekkürler şimdiden görüşlerini belirten
arkadaşlara
(Psu lu kasa tercihim bütçe : 2300)
Kesinlikle öyle oldu üstat 🤣o ne ya her ay öğlen yemeği parasına anakart mı aldın şimdi
Noctua redux mu kaldı hocam 😄Bu arada belirtmediğini biliyorum ama yerinde olsam kasadan sonra ilk iş bi Noctua Redux kule tipi alırdım 5600 ün güç limitleriyle biraz oynanabilir diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
Üstadım çok beceriksizim ben overclock konusunda ama bütçem olursa ilerleyen zamanda değerlendiriceğim teşekkürlerBu arada belirtmediğini biliyorum ama yerinde olsam kasadan sonra ilk iş bi Noctua Redux kule tipi alırdım 5600 ün güç limitleriyle biraz oynanabilir diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
Hocam diğer pek çok forumlarda bu bilgi çok değişken. Ancak technopatın bir rehberinde yazılanlar şöyle ;Üstadım işlemci 3200 mhz destekliyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.