Ah ah rahmetli Mustafa Kemal bugünlerin böyle olacağını bilseydi yada emeklerinin boşa gideceğini bilseydi acaba bizleri, bakın bizleri diyorum çünkü atamız sadece kendilerini değil geleceklerinide (yani bizde dahil) kurtardı onun önderliğinde atalarımız ama biz kurtarabilirmiyiz?
Ama bu cevabı vermeden önce sorarım herkese son 24 yılımız yada son 10 yılımız neden böyle batışa doğru gittik? Neden kur değeri arttı? Neden işçi ölümleri arttı durdu?! Bunun gibi çok şey sorulacak tonlarca soru var. Ben burda tabi rica etmek gerekirse ben bir "scammer" cinsi bir varlık değilim yada bir "bot" bu dollar forumunda yazılanlar benim içimi ateşledi (hemde kızıl karanlık bir ateş) bu devirde kime güveneceğim bilemez hale geldim ya ben daha 26 yaşındayım ben bugüne kadar tarihimizin bahsedilen güzellikleri göremez hale geldim ben ya, bu sadece maddi anlamda değil manevi anlamda aynı zamanda.
Şöyle söylüyeyim bakın ben burda kimseye yaranmak için yazmıyorum onuda belirteyim. Bu güzellikleri görememin sebepleri şunlar efendim;
-Aç gözlü politikacılar.
-Zengin insanların bencilliği.
-Adeleti para ile satın alacağını sananlar (politikacılar dahi).
-Düzgün işlemeyen eğitim sistemi.
-Akran zorbalıklarını, içki, sigara ve uyuşturucu/kokain gibi alışkanlıkları kazandıran yılanlar.
-Atamıza küfür yada edilen kötülükler ödüllendirenler.
-Paralarıyla hava atanlar.
-Disiplin yoksunluğu okullarda özellikle.
-Magandalar, denyolar, annesi belli olmayanlar ve "aşiretliyiz" diye geçinenler. (ne olacak ulan aşirettenseniz?!)
-Kadına saygı, sevgi, hor görme ve fahişe yerine koyanlar ve de cinayetlerine sebep olan kendine "erkek" diyen annesizlerin artması ve artmaya devamda ediyor.
Bunlar gibi bi çokları sayılır. Diyecek bir şey bulamıyorum. Umarım tutuklanmam bu forum yüzünden.