Kasa fotoğrafı atın.ayrıca CPU soğutucunuz zaten yetersiz 240mm şart.Ekli dosyayı görüntüle 6532 Merhabalar yukarıdaki sisteme sahibim. Diablo 4 oynarken cpu ve gpu ısıları çok yükseliyor. Sıvı soğutmaya mı geçsem yoksa cpu üzerine takılan cpu soğutucusu mu ters acaba bu kadar yüksek sıcaklıklar oluşuyor?
Cooler Master Master Liquid ML 360 almayı düşünüyorum yeterli olur mu?Sıvı soğutma veya sağlam kule tipi gerekiyor
Fazla bile ama kasa üste 360 desteği yok öne koymak gerekiyor bence üste 240 lik Uygun fiyatlı kaliteli soğutucu yeterli olacaktırCooler Master Master Liquid ML 360 almayı düşünüyorum yeterli olur mu?
Fazla bile ama kasa üste 360 desteği yok öne koymak gerekiyor bence üste 240 lik Uygun fiyatlı kaliteli soğutucu yeterli olacaktır
Önde var ama sıvı soğutma takılacak 360 alırsan oraya öndeki fanlar sökülüp üste de 2 fan takılır anca ben olsam dediğim gibi üste 240 lik alırdım mis gibi olurduÖnde var aslında 3lü fan ama üst taraftan da soğutma alması lazım diye düşündüm akşama pcnin fotoğraflarını atınca daha net konuşuruz.
Şimdi öndeki fanları söküp oraya sıvı soğutmayı mı tak diyorsunÖnde var ama sıvı soğutma takılacak 360 alırsan oraya öndeki fanlar sökülüp üste de 2 fan takılır anca ben olsam dediğim gibi üste 240 lik alırdım mis gibi olurdu
Ben demiyorum kasa öyle söylüyor ben yukarı 240mm al tak diyorum 240 gayet yeterliŞimdi öndeki fanları söküp oraya sıvı soğutmayı mı tak diyorsun
Öne takarsanız pompa ömrü çabuk biter ve ses yapar.Şimdi öndeki fanları söküp oraya sıvı soğutmayı mı tak diyorsun
Hocam benim tek sıkıntım Diablo 4 oynarken Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun olmasına rağmen Diablo 4 kadar işlemci ısınmıyor. Sırf bu yüzden işlemci soğutucu düşündüm.Bu gayet yeterli.
Ayrıca muhtelen gpu sıcaklığınjn nedeni işlemci soğutucu çünkü aynısını kullandım stress testinde 60 dereceyi bulmadı.kasa Maxima V20,üstte 2 14cm fan vardı ama yine de 5 derece fark etsin.
Hocam benim tek sıkıntım Diablo 4 oynarken Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun olmasına rağmen Diablo 4 kadar işlemci ısınmıyor. Sırf bu yüzden işlemci soğutucu düşündüm.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.