Dostlar Hangisi Corsair cx550f serisinde bobin sesi cızırtı var diyorlar cooler master elite v4 nasıldır cx550f den iyimidir iç mazeme bobin kapasitör kalitesi olarak ?
sistem eski ddr2 amd phenom ii x4 960t 1gb 256 bit ekran kartı ek güç istemeyen max 500 watt olsa yeter ilerde yeni nesil sistem toplarsamda apu yapacam bütçe max 1000 Tl benim için önemli olan iç mazeme kalitesi ve sessiz olması.Bütçeniz nedir ? Sistemde kullandıgınız donanımlar belirtlirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
neoldu bulamadınmı .dBütçeniz nedir ? Sistemde kullandıgınız donanımlar belirtlirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Rehber hazırlıyordum mesajınızı şimdi farkettimneoldu bulamadınmı .d
Önerim:Dostlar Hangisi Corsair cx550f serisinde bobin sesi cızırtı var diyorlar cooler master elite v4 nasıldır cx550f den iyimidir iç mazeme bobin kapasitör kalitesi olarak ?
cx550f i görüntü olarak ve full modüler olmasından çok beğendimde araştırınca bobin sesi cızırtı falan diyenler cok var birde aldım işte 9 ay sonra bozul diyen var oyuzden tırsıyorum onu almaya birde hepsiburada da 1000 tl farklı sitelerde 2000 tl falan bunun asıl fiyatı 1k deilmi 1000 tl ye adam gibi psu bulamıcaz galiba
Bütçeni biraz geçersen bu da uzun vadede mağdur etmezsistem eski ddr2 amd phenom ii x4 960t 1gb 256 bit ekran kartı ek güç istemeyen max 500 watt olsa yeter ilerde yeni nesil sistem toplarsamda apu yapacam bütçe max 1000 Tl benim için önemli olan iç mazeme kalitesi ve sessiz olması.
1200 1300 e cıkarımda bu seferde ssd alamıcaz lanet hdd den kurtulamıcam.Bütçeni biraz geçersen bu da uzun vadede mağdur etmez
Link Removed
Yerimde olsam ilk olarak SSD alırdım.1200 1300 e cıkarımda bu seferde ssd alamıcaz lanet hdd den kurtulamıcam.
En iyisi önce lanet hdd den kurtul.1200 1300 e cıkarımda bu seferde ssd alamıcaz lanet hdd den kurtulamıcam.
aynı düşünüyorz önce ssd alacam şu rezil hdd den kurtulam suan kullandıgım psu dell marka 305 watt 10 yıllık var şimdilik sorun yaratmıyor.Yerimde olsam ilk olarak SSD alırdım.
PSU bir şekilde alınır. Eğer beklerim diyorsan muhteşem cuma gelecek o zaman da alabilirsin.
İyi oluraynı düşünüyorz önce ssd alacam şu rezil hdd den kurtulam suan kullandıgım psu dell marka 305 watt 10 yıllık var şimdilik sorun yaratmıyor.
RMA bunlar için var zaten .cx550f i görüntü olarak ve full modüler olmasından çok beğendimde araştırınca bobin sesi cızırtı falan diyenler cok var birde aldım işte 9 ay sonra bozul diyen var oyuzden tırsıyorum onu almaya birde hepsiburada da 1000 tl farklı sitelerde 2000 tl falan bunun asıl fiyatı 1k deilmi 1000 tl ye adam gibi psu bulamıcaz galiba
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.