K
kuru cacık, hocam hepsi buradan sıparıs verdıgımız borular iptal odu satıcı tedarik edemedıgı için ıptal olmus amazondan ekwbden sıparıs verelım mı link atacagım size
guvenılır degılmı hocam bu arada neden 5080 hocam hocam bu benım son sistem dizmem vram konusunda baya canım yandı benım o yuzden bir tık 5090 olması daha ıyı olurRTX 5080 al.
hocam zaten daha uygun fiyatlara 5090 da bulunuyor 5080 alsam bıle asus rog alırdım zaten ki onun fiyatı bıle 100k ekran kartında takılmayalım şimdi ben cpu blocku sıparıs verecegım corsair olanı verecegım hocam asus cpu blockta borulama istedıgım gıbı olmuyor maalesef tabi yine fanlar corsair olacakEkran kartına ayırdığın para ,çok geldi bana Bi pc de en çabuk eskiyen parça e.kartı çünkü.
16 GB Vram az dersen, ayrdığın paranın 3 te birinden aza ,bu kart var mesela.24 GB Vramli.İşini fazla fazla görür.
Yok,olmaz dersen ,bekliyebileceksen biraz daha bekle. AMD nin RTX 9080,9090 kartları gelecek. Daha hesaplı olacaklarını sanıyorum.
Tabi yine de sen bilirsin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.