Pcie 4.0 a taktığına emin ol. Eğer 4.0 ise bios ayarı yapman lazımOkuma hızı neden bu kadar düşük? 7000mb/s hıza kadar destekleyen 980pro neden 3233mb/s üzerine çıkmıyor? Uygulama da bir sorun mu var?
Asus tuf gaming b550m plus wifi. Sogutuculu yere taktım ekran kartının altındakiAnakart'ın desteklediği slota tak genellikle destekleyen slotları m2 en üstte yada onun altındakiler oluyor ama ANAKARTIN modelini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Ahh evet hocam şuanda asusun sitesinden baktım. Sogutuculu olan yer PCI 3.0 yuvasıymış. Soğutucu olmayan yer ise 4.0. ben 3.0 yuvasına takmışım. Peki soğutucu olmadan kullanmamın bir zararı olur mu?Pcie 4.0 a taktığına emin ol. Eğer 4.0 ise bios ayarı yapman lazım
PCI 3.0 slotuna takmışım yani yanlış yere. Sorunu çözdüm teşekkür ederimTaktığın slot pci-e4 destekliyor mu ?
Ekran kartının üstünde bulunan M2 slotuna takman gerekiyor M2 SSD tam performans almak istiyorsan görselin üstünde küçük yazılmış bir yazı var onu okursan ne demek istediğimi anlarsın reis.Asus tuf gaming b550m plus wifi. Sogutuculu yere taktım ekran kartının altındaki
biraz ısınır bir sorun teşkil etmez tam performans kullanabilirsiniz.Ahh evet hocam şuanda asusun sitesinden baktım. Sogutuculu olan yer PCI 3.0 yuvasıymış. Soğutucu olmayan yer ise 4.0. ben 3.0 yuvasına takmışım. Peki soğutucu olmadan kullanmamın bir zararı olur mu
evet evet gördüm teşekkür ederim.Ekran kartının üstünde bulunan M2 slotuna takman gerekiyor M2 SSD tam performans almak istiyorsan görselin üstünde küçük yazılmış bir yazı var onu okursan ne demek istediğimi anlarsın reis.
Biosdan ne ayari yapiliyor hocam
1tb modelini kullanıyorsun soğutucusuz sıkıntı yaşarsın. Bence internetten harici soğutucu al ve tak öyle kullan. Ayrıca m2 ssd lerde sıcaklıktan kaynaklı performans düşüşleri görünüyor.Okuma hızı neden bu kadar düşük? 7000mb/s hıza kadar destekleyen 980pro neden 3233mb/s üzerine çıkmıyor? Uygulama da bir sorun mu var?
Bu güzel ucuz ama sabitleme lastiği göremedim. Yapıştırma uygulamasını çok sevmem umarım öyle değildir.Link Removed
Sadece 81 TL. Kesinlikle bu yada benzerini almanızı tavsiye edeceğim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.