7D31vH4 Bios sürümünü kullanıyorum şuan da i7 13700KF işlemcisi yarın gelecekAslında sorunsuz çalışıyor ise illa güncelemene gerek yok. Ama yinede güncellemen daha iyi olur. Daha stabil çalışır.
Bu arada hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Hocam sürüm biraz eskiymiş. Güncellerseniz daha iyi olur.7D31vH4 Bios sürümünü kullanıyorum şuan da i7 13700KF işlemcisi yarın gelecek
13700KF işlemcisi için bios sürümü yüklemen gerekiyor sen direk en son sürüm 7D31vH91 yükselt.MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR5 anakartım var 12700k sattım 13700KF aldım bios güncellemesi yapmama gerek var mı varsa hangi biosu yüklemem gerek en son çıkanı yüklesem olur mu bayadır BİOS güncellemesi yapmıyorum?
En temizi yeni donanım taktığında biosu fabrika ayarlarına döndürüp güncellemekMSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR5 anakartım var 12700k sattım 13700KF aldım bios güncellemesi yapmama gerek var mı varsa hangi biosu yüklemem gerek en son çıkanı yüklesem olur mu bayadır BİOS güncellemesi yapmıyorum?
Bios güncellemeden yeni işlemciyi görmez sonra sıkıntı yaşar önce biosu güncellemesi daha mantıklı olur.En temizi yeni donanım taktığında biosu fabrika ayarlarına döndürüp güncellemek
Peki abi de ben 12700k işlemciyi sattım bugün bios güncellemesi yapamadım 13700KF işlemcisi geldiğinde takıp bios arayüzüne girebilir miyim güncelleme yapmak için? yoksa işlemciyi görmez mi?Bios güncellemeden yeni işlemciyi görmez sonra sıkıntı yaşar önce biosu güncellemesi daha mantıklı olur.
bios ekranına girebilirsin onda sıkıntı yok fakat windows u göremezsin biosu güncellemeden.Peki abi de ben 12700k işlemciyi sattım bugün bios güncellemesi yapamadım 13700KF işlemcisi geldiğinde takıp bios arayüzüne girebilir miyim güncelleme yapmak için? yoksa işlemciyi görmez mi?
Eski işlemciyi bugün sattığım için bios güncellemesi yapamadım çevremde de 12 nesil işlemcisi olan yok mecbur yeni aldığım 13700KF işlemcisini bekleyeceğim hata alırsamda yapacak bir şey yokEski işlemcinizi anakarta takılıyken yeni işlemcinize uyumlu biosu güncelleyip yeni işlemcinizi takmanız gerekiyor aksi halde bios hatası alacağınız mutemeldir
Sıkıntı yok bios ekranına girsin yeter windows baştan kuracağım için windows ile işim yokbios ekranına girebilirsin onda sıkıntı yok fakat windows u göremezsin biosu güncellemeden.
İşlemciye gerek olmadan yükleyebilir mi flash bios butonu?ha unutmadan aklında bulunsun sadece anakarrta flash bios butonu var usb yardımı ile bios atabilirsin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.