Performans hangi tarafta?
Eğer varsa ekran kartının üzerinde küçük bir switch olur. Onu "P" kısmına alacaksın ancak ondan dolayı kaynaklandığını sanmıyorum.
Performans hangi tarafta?
Ben yakından da baktım P kısmını göremedim, kılavuzda ve videolarda da yok.Eğer varsa ekran kartının üzerinde küçük bir switch olur. Onu "P" kısmına alacaksın ancak ondan dolayı kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben yakından da baktım P kısmını göremedim, kılavuzda ve videolarda da yok.
Uygulamayı indiriyordum en son, sahur falan yaptım birazdan testi başlatacağım.Ben de resimlerden baktığım kadarıyla göremedim. O yüzden "varsa" dedim.
Grafik kartını teste tabii tuttunuz mu?
Uygulamayı indiriyordum en son, sahur falan yaptım birazdan testi başlatacağım.
Furkan Karagülle hocam 120FPS sınırı var fakat çözemedim, bir de Vulkan falan bir şeyler diyor. Bu ayarlarda mı çalıştırayım yoksa 4K mı alayım? 1080P'de %60 falan kullanılıyor ve 120FPS kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 4132
Ekli dosyayı görüntüle 4133
Tamam teşekkür ederim, bu arada sonucu paylaştım.Olabildiğince yüksek ayarlarda test edin. Muhtemelen diğer insanlar da bu şekilde test ediyordur ve onların sonuçlarına bakarak kıyaslama yapabiliriz.
Uyuyacağım için cevap veremem, test yaptım bu sonucu verdi.
Ekli dosyayı görüntüle 4134
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.