Benim rüyaların alaka seviyesiçok uygun fiyata 4070 ti li kasalara hazır olun. (fiyat 15 bin tl )
ModArt Levon sistem video yayınlandıktan belli bir süre sonra mı çıkacak? Ve saat kaçta yayınlanacak 🤗
Benim rüyaların alaka seviyesiçok uygun fiyata 4070 ti li kasalara hazır olun. (fiyat 15 bin tl )
çok uygun fiyata 4070 ti li kasalara hazır olun. (fiyat 15 bin tl )
Hemen köşeden bir zaman makinesi çevirip o sistemi alabilirsin D dr.luciano
işlemci ile ilgili ipucu gelmişti önceki sayfalara bak kral. i5 12400f olacakRtx 2060 super, amd ryzen 5600 işlemci tahminim bakalım ne cıkacak...
Arkadaşlar bu nasıl bir aralık aradaki 2k ya 3 farklı tarz sistem girerTahminimce 13k - 15k arası olur
Teşekkür ederim anakart h610 dur. O zaman <3işlemci ile ilgili ipucu gelmişti önceki sayfalara bak kral. i5 12400f olacak
Milli anakart. Ama işte 3600mhz ram kullanılamaz.
Hahaha haklısın. Tahminimce o zaman 15k civarı diyorum.Arkadaşlar bu nasıl bir aralık aradaki 2k ya 3 farklı tarz sistem girer
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.