aynen öyle işlemci ekran kartı psu önemli gerisi fasa fisoHepsi kaliteli olursa fiyat nasıl düşecek ki önemli parçalar kaliteli olsun yeterli
aynen öyle işlemci ekran kartı psu önemli gerisi fasa fisoHepsi kaliteli olursa fiyat nasıl düşecek ki önemli parçalar kaliteli olsun yeterli
Vok fridayde kasa psu rampage di vatan sistem tekti kanal tanıtımı için yaptılar ve başardılarVok Friday, Vatan Gametalk1..
Vok friday 2 den bahsetmiyorum. Saat kaçta çıkacak sistem?Vok fridayde kasa psu rampage di vatan sistem tekti kanal tanıtımı için yaptılar ve başardılar
baştaki 2 gizemli harfi de söyleSon iki hanesini vereyim anlaşalım
Son iki hanesi xx.x99 😉
Forumu başımıza yıkacaksın anlaşılan3060ti 13.999 TL fazla bir şey istemiyorum abi 1 tane alıp çıkcam nolur 😂😂
+1UPPPP BEKLİYORUZ REİS
hocam itopyada mı olcak bide stok sıkıntısı yok demiştiniz umarım hemen bitmez alabilirizHerkes için hayırlısı olsun, umarım ihtiyacı olanlar faydalanır heyecanla bekliyoruz.
Fiyat fazla hocam naptın15.499 3060ti kesin diyorum. ramlerr good...
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.