Işlemciyi de penta teknolojiye göndermesi için tebilona ulaştırdım. Bazı yorumlarda teknik servise giden ürünlerin gün içinde sonuçlandığı söylenmiş. Hızlı olabilir mi acaba? Öyle bi ihtimal var mı?
Pek sanmıyorum ama, şansına bir ihtimal.
Işlemciyi de penta teknolojiye göndermesi için tebilona ulaştırdım. Bazı yorumlarda teknik servise giden ürünlerin gün içinde sonuçlandığı söylenmiş. Hızlı olabilir mi acaba? Öyle bi ihtimal var mı?
Ben intel türkiye ile iletişime geçemedim ama onlara göndermeyip türkiye distrübitorune ilettim bir sorun olur mu?Pek sanmıyorum ama, şansına bir ihtimal.
Ben intel türkiye ile iletişime geçemedim ama onlara göndermeyip türkiye distrübitorune ilettim bir sorun olur mu?
Asus için talebi oluşturalı 2 gün oldu ama hala bi haber yok ortalama kaç gün içerisinde kargoyu gönderiyorlar bir bilginiz var mı?Sorun olmaz.
Asus için talebi oluşturalı 2 gün oldu ama hala bi haber yok ortalama kaç gün içerisinde kargoyu gönderiyorlar bir bilginiz var mı?
Acaba işlemci gelene kadar beklesem mi? Sorunun işlemcide olma olasılığı daha yüksek değil mi?Servise gittiyse eline sen gönderdikten sonra eline uılaşması 20 günü bile bulabilir. 30 günü geçerse suç işlemiş oluyorlar.
Servise gittiyse eline sen gönderdikten sonra eline uılaşması 20 günü bile bulabilir. 30 günü geçerse suç işlemiş olu
Anakarttaki slot problemli olursa Ramlere elektrik gelir mi? Rgb'leri falan yanar mi?Servise gittiyse eline sen gönderdikten sonra eline uılaşması 20 günü bile bulabilir. 30 günü geçerse suç işlemiş oluyorlar.
Acaba işlemci gelene kadar beklesem mi? Sorunun işlemcide olma olasılığı daha yüksek değil mi?
Anakarttaki slot problemli olursa Ramlere elektrik gelir mi? Rgb'leri falan yanar mi?
Tüm parti dediğin 4 slotta mi dostum? Beni bugün aradılar asustan ve bios'u guncellersem sistemin açılacağını söylediler ve teknik servise gondermememi söylediler. Bu doğru mu acaba? 13900k, rog maximus formula z690 var. Flash bios gibi bir şeyden hasettilerİşlemcinin arızalanma ihtimali sıfıra yakın. Aynı şekilde anakartın RAM slotuda bozuk çıkmaz, çıkarsa tüm partinin RAM slotu bozuk çıkar zaten. Öyle bir durumda hızlı anlaşılır.
Tüm parti dediğin 4 slotta mi dostum? Beni bugün aradılar asustan ve bios'u guncellersem sistemin açılacağını söylediler ve teknik servise gondermememi söylediler. Bu doğru mu acaba? 13900k, rog maximus formula z690 var. Flash bios gibi bir şeyden hasettiler
Bios ekranına giremediğim için yapmamistim bugün öğrendim ki ekran gelmeden de yapabiliyormuşum... Böyle yaparsam sorun çözülür sanırımPartiden kastım üretim partisi. Yani yüzlerce anakarttan bahsediyorum. BIOS güncellemeyi denememiş miydin zaten? Bu tür şeyleri denedikten sonra servise gönderilmesi gerekiyordu.
Bios ekranına giremediğim için yapmamistim bugün öğrendim ki ekran gelmeden de yapabiliyormuşum... Böyle yaparsam sorun çözülür sanırım
Var evet,onu ayarlayacağım asustaki yetkililer sorunun ondan kaynaklanacağını soyledi,islemcinizi okuyamadığı için ramlerinizi de görmüyor dedi. Ben slotlarda sıkıntı vardır diye düşündüm diyince de. 4ünnde birden sıkınti olamaz dediDenemek gerek. Elinde fazladan bilgisayar vardır umarım. BIOS için flash bellek hazırlaman gerekiyor.
BIOS Flash yap.Var evet,onu ayarlayacağım asustaki yetkililer sorunun ondan kaynaklanacağını soyledi,islemcinizi okuyamadığı için ramlerinizi de görmüyor dedi. Ben slotlarda sıkıntı vardır diye düşündüm diyince de. 4ünnde birden sıkınti olamaz dedi
Evet öyle yapacagim sorundan kurtulurum herhalde öyle yapınca..BIOS Flash yap.
FAT32 ile formatlanmış USB lazım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.