Neler yeni

Asus anakart teknik servis

• Konbuyu başlatan smh32
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 43
  • Görüntüleme 3K

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay once aldığım anakartımı yetkili servise vericem fakat yorumları okuyorum ve sürekli işte ücret talep ettikleri ve kullanıcı hatası olduklarını söylüyorlar. 3 yıl garantisi var ürünün ve sadece kasaya taktım. Ramleri görmüyordu ve bios ekranı dahi gelmiyordu. Ramleri gönderdim ve yenisi ile değiştirdiler ama sorun hala devam ediyor. Şimdi de anakartı göndereceğim ama içimde bir korku var.. Sorun çıkarırlar mi?

ramazandeveli

Pro Üye
Uzman
Konular
8
ModArt Kredi
0
Servise ait çokça şikayet var. Lakin başka şansınız mı var? Mecburen göndereceksiniz. Dert etseniz de etmeseniz de bu adamlara el mahkum.

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0

Hamza Ensar Sağlam

ModArtPC Yazarı
Uzman
Konular
10
ModArt Kredi
0
Sorun anakarttaysa sıkıntı çıkarmamaları gerekiyor. Anakart ve RAM modeliniz nedir?

ramazandeveli

Pro Üye
Uzman
Konular
8
ModArt Kredi
0
Böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmam gerek?
Öncelikle gönderin. Olumsuz bir şey çıkarsa tüm forum kafa kafa verip neler yapabileceğimize bakarız.
Elbette bizim de yaptırım güçlerimiz var. THH tut şikayetim var'a kadar.

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0
Sorun anakarttaysa sıkıntı çıkarmamaları gerekiyor. Anakart ve RAM modeliniz nedir?
Talep formunda benden, işlemci ekran kartı ram ve hiç kaynağı modellerini de istediler. Memory code 55 hatası alıyordum. Ramler değişti geldi sorun devam ediyor. Bunları belirttim,biz bu parçaları takip anakartta test yapacağız parçalarda mi anakartta mi sorun var bakacağız dediler.

Hamza Ensar Sağlam

ModArtPC Yazarı
Uzman
Konular
10
ModArt Kredi
0
G.skill trident z5 silver 32 gb 6000mhz ve Asus Rog z690 maximus formula

ASUS'un bellek uyum listesinde senin RAM modelin yok. Zaten o RAM uyum listesi bana kalırsa sırf yapmış olmak için yapılıyor ama... Bundan dolayı sıkıntı çıkarabilirler serviste. ASUS'un servisine güven olmaz.

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0
ASUS'un bellek uyum listesinde senin RAM modelin yok. Zaten o RAM uyum listesi bana kalırsa sırf yapmış olmak için yapılıyor ama... Bundan dolayı sıkıntı çıkarabilirler serviste. ASUS'un servisine güven olmaz.
Teknik servisle konuşunca var olarak gorduler sorun yok dediler(ürün numarasını verdim seri nosunu)

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0
ASUS'un kendi sitesinde görünmüyor.
Screenshot_20221209-122035_Chrome.jpg

smh32

Aktif Üye
Modart Kullanıcı
Konular
11
ModArt Kredi
0
Ben onları görememişim, kusura bakma. Bende neden bu kadar kısıtlı bir liste var diyordum 😀
Işlemciyi de penta teknolojiye göndermesi için tebilona ulaştırdım. Bazı yorumlarda teknik servise giden ürünlerin gün içinde sonuçlandığı söylenmiş. Hızlı olabilir mi acaba? Öyle bi ihtimal var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.