- Bütçe
- 8000 TL
ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI anakartına sahibim. Geçtiğimiz günlerde Arctic Liquid Freezer III 360 sıvı soğutucusunu aldım. Halihazırda kullandığım kasa COUGAR PANZER MAX modeli ancak soğutucu, fanlarıyla birlikte kasa içine sığmıyor. Bu nedenle fanları söküp kasanın dış kısmına takıyorum. Fanlar, içerideki havayı dışarı emerek soğutma görevini üstleniyor.
Bu durumun soğutma performansında kayba yol açıp açmayacağını merak ediyorum. Radyatör ile fanlar arasında kasanın delikli metal bir plakası bulunuyor. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu kadar büyük bir sıvı soğutucunun hangi kasalara tam olarak sığabileceğini bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Eklediğim fotoğraftaki gibi takılın fanlarım ve fanla radyatör arasında kasanın delikli plakası mevcut.
DİĞER SİSTEM ÖZELLİKLERİM
-i7 14700k işlemci
-GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 7800MHz CL36 DDR5 1.45V Siyah Dual Kit Ram
-Asus Prime RTX 4070Tİ Super
Bu durumun soğutma performansında kayba yol açıp açmayacağını merak ediyorum. Radyatör ile fanlar arasında kasanın delikli metal bir plakası bulunuyor. Kasa değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu kadar büyük bir sıvı soğutucunun hangi kasalara tam olarak sığabileceğini bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Eklediğim fotoğraftaki gibi takılın fanlarım ve fanla radyatör arasında kasanın delikli plakası mevcut.
DİĞER SİSTEM ÖZELLİKLERİM
-i7 14700k işlemci
-GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 7800MHz CL36 DDR5 1.45V Siyah Dual Kit Ram
-Asus Prime RTX 4070Tİ Super