- Bütçe
- 800 TL
Merhaba,5600G için 800tl bütçeli low profile soğutucu arıyorum.Çoğu low profile, stok soğutucudan 3-5 derece fark ettiriyor.Daha performanslı bir tavsiyeniz var mı?
Son düzenleme:
Olmaz çok değişik bir projem var matkap kutusuna PC toplayacağım.Kule tipi neden olmaz yada olur mu
Saçma gibi geldi sanki biraz 😃Olmaz çok değişik bir projem var matkap kutusuna PC toplayacağım.
knk ateşin var mı baksanaOlmaz çok değişik bir projem var matkap kutusuna PC toplayacağım.
monitör için fikrin neKürşat Kütükçü, Şizofren00,
Ciddiyim.taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacım var ama istediğim laptoplar çok daha pahalı.
Mini kasa al tutamacliKürşat Kütükçü, Şizofren00,
Ciddiyim.taşınabilir bir bilgisayara ihtiyacım var ama istediğim laptoplar çok daha pahalı.
Link RemovedŞizofren00, kapağına koyacağım.@Kürşat Kütükçü, mini PC çok pahalıya geliyor ITX anakartım yok maxt ile yapacağım.
bu tarz birşey.diğe şeyler konusunda sıkıntı yok gibi.
Link RemovedŞizofren00, kapağına koyacağım.@Kürşat Kütükçü, mini PC çok pahalıya geliyor ITX anakartım yok maxt ile yapacağım.
bu tarz birşey.diğe şeyler konusunda sıkıntı yok gibi.
Monitörü de taşımak kolay olsun diye böyle düşündüm.hem bu fiyata CM 650w 80+ Gold SFX PSU alıp matkap kutusuna yapmak aynı fiyata geliyor.
Daha tam belirlemedim araştıracağım.Monitörü de ayrıca taşımamak için matkap kutusu düşündüm.Hangi matkap kutusuna sistemi kuracaksınız? Halihazırda mini kasalar mevcut.
Seviyorum böyle işleri benim için sorun yok.usta valla uğraştığına değmez git laptop al
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.