İkisini de öneriyorum. Hatta MSI'ın ekran kartının frekansı daha yüksek. İşlemci biraz fazla ısınacaktır ancak laptoplarda bu sorunun önüne geçmek oldukça zor.Peki neden amazondaki msi değil de attığınız acer i oneriyorsunuz farkı nedir ?
Anladım hocam fikrinize saygı duyuyorumİkisini de öneriyorum. Hatta MSI'ın ekran kartının frekansı daha yüksek. İşlemci biraz fazla ısınacaktır ancak laptoplarda bu sorunun önüne geçmek oldukça zor.
Ben, "Bu fiyata Acer alınmaz sakın almayın." lafınıza dair yorum yaptım dostum.
Hocam bende ekledim yukarıya ama işlemci amd ve fiyatı 40k o yüzden şuan tercih etmiyorumLink Removed
Hocam kuzenim mimarlıkla uğraşıyor ve ilk laptop unu alırken benden habersiz almıştı yaptığı hatalar şunlardı:Merhaba mimarlık ve arada oyun için laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Ama msi asus tarzı daha köklü markalardan istiyorum. Monster gibi markalardan uzak duruyorum. En düşük 3060 olmasını istiyorum. Ama asus msi da bu fiyatta benzer çok ürün var. Kendim işin içinden çıkamadım. Bütçem 35k ama çok gerekirse biraz daha esneyebilir. Yardımcı olursanız sevinirim
Bestbuy amerika/kanadaHocam kuzenim mimarlıkla uğraşıyor ve ilk laptop unu alırken benden habersiz almıştı yaptığı hatalar şunlardı:
VA Panel bir laptop seçti ve bu yüzden renklerin tutarsızlığı yüzünden external monitör almak zorunda kaldı taşınabilir olanlarından.
3050ti seçti ve bu yüzden VRAM yetersizliği ile tanıştı
3050ti ın performansı yetersiz geldi
i5 11300H tamamiyle yetersizdi
512gb nvme + 1 boş nvme slotu vardı ama bunlar yetersiz kaldı gidip 8 tb ek nvme aldı eğer laptop un 3 nvme slotu olsaydı bu sıkıntıyı yaşamazdı.
Klavyeden memnun kalmadı ve klavye geceleri kullanılmıyordu ışık açılmadan
Trackpad rezaletti her alanda mouse taşımak zorunda kaldı
USB portları 2.0 hızlarını geçemiyordu external hdd/ssd kullanması luzümdü
------------------------------------
Projelerine göre ihtiyaçların değişir tabi ve proje boyutların ve ihtiyaçlarını belirtmediğinden ötürü yardımcı olamıyıcam ama belirtirsen de Türkiye den laptop almanı önermiyorum bu arada kuzenim Msi Titan GT77 aldı şuan ağır olması haricinde bir sıkıntısı yok ürünü Dubai den 65k ya getirdi.
Bırak 40 bin lirayı 65 bin liraya GT77 3080ti lı Titan getirildi yani sen TR de 3060 almak için bütçeni zorluyor olman üzücü bakma buradan laptop.Merhaba mimarlık ve arada oyun için laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Ama msi asus tarzı daha köklü markalardan istiyorum. Monster gibi markalardan uzak duruyorum. En düşük 3060 olmasını istiyorum. Ama asus msi da bu fiyatta benzer çok ürün var. Kendim işin içinden çıkamadım. Bütçem 35k ama çok gerekirse biraz daha esneyebilir. Yardımcı olursanız sevinirim
O zaman tuf derimHocam bende ekledim yukarıya ama işlemci amd ve fiyatı 40k o yüzden şuan tercih etmiyorum
intel core i7-12650H yeterli bir işlemci performans olarakO zaman tuf derim
Link Removed
hayırlı olsun öncelikle intel core i7-11800H performans olarak 11.nesil mobil işlemcilerde en üst segmentlerinden biri kendi ailesinde
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.