Anladım hocam peki d5 ramlar almaya gerek var mı sence yoksa D4 tamda kalsam sıkıntı olur muIntel i5-13600K
DDR5 masrafına değmiyor. Ddr4 halen yeterli.Anladım hocam peki d5 ramlar almaya gerek var mı sence yoksa D4 tamda kalsam sıkıntı olur mu
hiç masrafa gerek ddr4 ile devam edebilirsinizAnladım hocam peki d5 ramlar almaya gerek var mı sence yoksa D4 tamda kalsam sıkıntı olur mu
Bahsettiğiniz ürün hangisi tam olarak anlayamadım ek olarak ram için bütçeniz nedir ?
Bahsettiğiniz ürün hangisi tam olarak anlayamadım ek olarak ram için bütçeniz nedir ?
Ram için tavsiyem : Link Removed
Cod warzone yayınları yapıyorum bide. Yazılım işi yaptım dolayı D5 diyorlar ama yalan bilgi galibaBende ddr5'li sistem var. Renderda 2-3 dakika dışında bir fark yok. Ama geleceğe dönük olarak düşünülebilir.
Boş bilgi emin ol şuan için geçmek çok mantıksız az önce bir üst yorumda arkadaşda durumu belirtti renderde 2-3 dakika fark ediyor. Bence değmez. Bu arada attığın ramde gayet güzel onuda alabilsin rgb istemediğin için corsair modelini önerdim.Cod warzone yayınları yapıyorum bide. Yazılım işi yaptım dolayı D5 diyorlar ama yalan bilgi galiba
Anladım reis eyvallah sistemi toparlamışım hali için bir post daha alıcam bu konuyu kapatayımBoş bilgi emin ol şuan için geçmek çok mantıksız az önce bir üst yorumda arkadaşda durumu belirtti renderde 2-3 dakika fark ediyor. Bence değmez. Bu arada attığın ramde gayet güzel onuda alabilsin rgb istemediğin için corsair modelini önerdim.
Performans olarak DDR5 ramler intel core i5-13600K ile daha fazla performans almanı sağlar ama fiyat farkına değdiğini düşünmüyorum DDR4Cod warzone yayınları yapıyorum bide. Yazılım işi yaptım dolayı D5 diyorlar ama yalan bilgi galiba
Günümüz DDR5 leri hız/gecikme süreleri olarak DDR4 den geride kalıyor bir DDR 3600MHZ CL14 kiti geçebilen DDR5 ler şuanda piyasa yok.Bende ddr5'li sistem var. Renderda 2-3 dakika dışında bir fark yok. Ama geleceğe dönük olarak düşünülebilir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.