Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Yavuzkagan42

Yardım böyle bişey oldu sıkıntı olur mu

Bozulur hocam,hem her yerinde koruma yok hem de güç aktarım sisteminin kendi içinde kısa devre koruması yok.- ile + aynı komponentin yan yana bacaklarında,değdiği anda gider.
  2. Yavuzkagan42

Sistem nasıl arkadaşlar bakabilir misiniz ?

İşlemci ve anakart yerine 13400f + b660 anakart ile çok daja iyi performans alırsınız.Ayrıca hepsini tek yerden almak 3-10k daha fazla ödemenize sebep olur.akakceden girip en ucuzu nerdeyse ordan alın.kasa gereksiz pahalı.zwten güç kaynağı ayrı aldığınız için 1k altı frizby kasa bile alabilrsiniz.
  3. Yavuzkagan42

Ryzen 7 7800X3D sıcaklık normal mi?

Normalde öyle hocam,ancak bu 3D serisinde IHS ile corelar arasına L3 sıkıştırdıkları için ısı iletimi baya kötü.7000 serisinde bi tık daha iyi yine de.5800X3D 280mm sıvı soğutma ile boşta 60 civarı,render alırken 105 derecelerde dolaşıyordu.
  4. Yavuzkagan42

Öneri Ekran Kartı Almayı Düşünüyorum Bilgi Verir Misiniz?

Rx7900xt.Dedikşerinizde haklısınız.warzone 1080p ultrada 11.5gb vram tüketiyor.
  5. Yavuzkagan42

Sizce en iyi performans için RTX ekran kartı mı RX ekran kartı mı?

Aynı fiyattaydı.Ben baktığımda stok vardı ama.
  6. Yavuzkagan42

Hocam şu PSUyu hemen alın. Fsp Hydro M Pro HP2-800M 800 W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı ve Özellikleri Muhtemelen fiyatlandırma hatası,aşırı ucuz.Ve PFC var.Yani tam doğru voltajı veriyor nerdeyse.
  7. Yavuzkagan42

Çok kötü değil.Koruma dediğim kısa devre,aşırı sıcaklık,aşırı voltaj,kaçak akım vs daha bir sürü var.Toplam 8 tane,iyi ortalama bir psuda 6sı olur.Bunda 4 tane var.
  8. Yavuzkagan42

Canlı bomba değil ama korumaları eksik bu kasalardakilerin.Ayrıca en azından rezonans dönüşütürücülü bir PSU çok daha sağlıklı olacaktır.PSU tüm bilgisaayrınızı emanet ettiğiniz parça.Ucuza kaçmayın.
  9. Yavuzkagan42

Ben deneyimlemedim ve pek duymadım.Bu söylemlerin ana kaynağı Watmann hatası o da genelde kalitesiz ve istikrarsız güç kaynaklarından kaynaklı.Adam gidior 1000tl'ye frizby 650w kasa alıyor sonra AMD şöyle kötü böyle kötü.
  10. Yavuzkagan42

Evet,rx6750xt 4060'ı çok geride bırakıyor.Ayrıca 4060'lardaki 8gb vram yetersiz.16gb olanlarsa rx6800xt fiyatına yaklaşıyor.Driverlar konusunda ben uzun süredir şikayet görmedim.Yani tabi ki AMD driver problemi diye aratırsanız karşınıza çıkar yine ama eskisine göre %95...
  11. Yavuzkagan42

Videoda gördüğünüz gibi 6750xt 4060ti'dan daha iyi performans veriyor çoğu oyunda.Eşit diyebiliriz.Ancak 4060'ı oldukça gerisinde bırakıyor.Driver konusuna gelecek olursak onlar eskidendi.6000 ve 7000 serisinde %95 çözdüler.bir sıkıntı olursa basitçe bir eski sürüme geçmeniz yetiyor ki çoğu...
  12. Yavuzkagan42

Soru sevdiğin insanı ne zaman unutursun bir yolu var mı?

Yiyom zaten :D.Ama başka türlü unutamıyorum.Ve öyle de yiyorum.
  13. Yavuzkagan42

Soru sevdiğin insanı ne zaman unutursun bir yolu var mı?

Geçmiş olsun hocam,yeni biri senden kötüyse kişilik,manevi anlamda ona gidecek kadar salak olduğu için ondan nefret etmeyi dene.ben de benzer bi durumda 1 yıldır unutamıyordum 2 haftadır bunu deniyorum bu çok işe yaradı.Ama hala seviyorum hakim oalmıyorum kendime.Çok zor bir durum.
  14. Yavuzkagan42

Kesin Tutan Cinsiyet Tahmini

Bu saçmalıklara inanıyorsanız anneliğe başlamadan önce kendinizi eğitmelisiniz.Ultrason tek yöntem.
  15. Yavuzkagan42

potansiyometrelerin bozulduğunu nasıl anlarım?

Dökmeden ölçerseniz devredeki diğer paralel bağlı dirençlerden ve entegrelerin iç dirençlerinden etkilenir.sökmeniz gerek.
  16. Yavuzkagan42

Potansiyometreleri sökün,sonra en sağ ve en sol bacağını direnç modunda ölçüm.50k ya da 50.000ohm çıkması gerek.
  17. Yavuzkagan42

Avometre,multimetre var mı?
  18. Yavuzkagan42

Windows Kurulumu Sonrası Programlar [Tavsiye]

Share X tavsiye ederim.Kullanana kadar ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.