Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

i7 13700kfmi yoksa rtx 4070 timi

Bütçeniz nedir sistem için
  2. K

Kılıçdaroğlu babala TV çıkıyor

Herkes hak ettiğini yaşar cancağızım bizim zihniyet Kılıçdaroğlu CHP nin başında olduğu müddetçe ona oy vermez oraya yerli milli bir muhalefet gelirse işte o zaman CHP başa gelir yoksa bu ülkenin yarısı ona oy vermez her seçimde olduğu gibi bu arada ben AKP li de değilim Atatürkçü milliyetçiyim...
  3. K

12K altına bu sistem nasıl?

12500 çıkmaz mı ya 😄
  4. K

Öneri Hangi PSU'yu almalıyım?

Bütçeniz nedir
  5. K

Bu anakart nasıl bilgisi olan varmı ?

Bütçen varsa başka model bakalım
  6. K

Öneri Hangi PSU'yu satın almalıyım?

Bütçeniz nedir
  7. K

Kılıçdaroğlu babala TV çıkıyor

Bizim ilkelerimiz var 5 şartı kabul eden ile masaya otururuz türk milliyetçileri var olduğunu bu seçimde gösterdi bunu herkes de görecek gerçi ben asla Kılıçdaroğluna oy vermem o ayrı mesele Tayyip e zaten vermiyoruz 😂
  8. K

Öneri Monitör önerisi

Link Removed
  9. K

Kemal Dede Güveniyorum Sana

K.K ama onları çıkarıyor destekliyor HDP halkı k.k yi destekliyor HDP nin desteklediği birine ben oy vermem desteklemem zamanında AKP de yaptı aldı cevabını bu benim fikrim benim düşüncem HDP = PKK HDP de CHP yi k.k yi destekliyor benim işim olmaz onlarla
  10. K

Benim söylemim değil gerçek bu birgün bunu sizlerde anlayacaksınız terör bizim kırmızı çizgimiz her kim teröre karşı değilse terörü alttan alttan destekliyorsa o eli kırarız bekleyip görelim
  11. K

SON SÖZÜMÜ SÖYLEYİP GİDİYORUM " NE KANDİL DAĞI NE DOMUZ BAĞI"
  12. K

Valla yazık bu söyleminden onu çıkardınız elbette isteklerimiz olacak beklentilerimiz var bu ülkeyi 3 beş çapulcu ya vermeyiz bunun önüne geçebilmek için biz her zaman buna duvar öreriz 7 li masa da pazarlık yapmadı mı Meral çıktı girdi neden girdi asıl pazarlıkci 7 li masa biz değiliz hiçbir...
  13. K

Söylemi ile ilgili Kanıtın var mı varsa bekliyorum K.K olur olmaz bilmiyorum ama olursa bir şarkı var zamanı gelince onu soylicem seçim ikinci tura Kalıyor ikinci turda biz kk yi desteklemeyiz yine söylüyorum bizim birinci beklentimiz terör mesafe koymadıkca bu adamdan bişey olmaz
  14. K

Biz bu ülkeyi ne yolsuzculara bırakırız ne de PKK teröristlere sen de kk ye vermişsin belli ki hepiniz bize muhtaç olacaksınız Türk milliyetcileri biz buradayız diyor
  15. K

Hiç alakası yok Sinan Ogan a verilen oylar milliyetçi kemik kitle gerçek kemik kitle Sinan Ogan asla kk demez çünkü kk terör ile mesafe koymuyor
  16. K

Seçim ikinci tura kalır biz dedik bu seçimi biz belirliyoruz diye SINAN OGAN işte 💪 hepsi kapımıza gelecek
  17. K

r5 5600 mı i3 12100f mi i3 13100f mi

5600 bence
  18. K

Duyuru TOPLANIN ModArt Foruma CHAT Özelliğini Getiriyorum 😉

Yine bişeyler deniyorsun reis başarılı olursak öncü olursun şimdiden emeğine sağlık
  19. K

i7 13700kf için sıvı soğutma önerisi

Bu da olabilir https://www.sinerji.gen.tr/corsair-icue-h150i-elite-lcd-xt-360-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-45372?gclid=CjwKCAjwx_eiBhBGEiwA15gLNxCnof9twNvi_-x84IRptOmW-r50XM_MUAF2zR2QhS8QP6K2Hc7puhoCAu8QAvD_BwE

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.