Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. vonaleee

Duyuru Beklenen An Geldi! ModArt M9 Sistem geliyor 🥰

ooo demek 2060 geliyor :D veya 2160 :cool:
  2. vonaleee

bugün ne açıklanacak acaba...keşke fiyat açıklansa önce
  3. vonaleee

@ModArt Levon hocam 13.5 k param var beklemeli miyim?
  4. vonaleee

Koray Spor alışveriş deneyimi

n11 hb amazon gibi sitelerden yüzlerce siparişim oldu ilk kez böyle bir durum başıma geldi... satıcı firma bütün platformlarda onaylı satıcı ve yüksek değerlendirme puanlarına sahip 22 kasım günü engelli bir arkadaşım için ayakkabı siparişi verdim.. normal şartlarda 1-2 gün sonra siperiş...
  5. vonaleee

Hazır mısınız Arkadaşlar 😉 Yeni sistem çok yakında.

hazır değiliz hocam parayı bağladık :D
  6. vonaleee

Son Dakika Amasya'da Tiyatro Oyuncularını Taşıyan Minibüs kaza yaptı!

yaralılara ulaşmak için ekipler açmış olabilir...
  7. vonaleee

Atamızı Sevgi,Saygı ve Özlemle anıyoruz..

İnadına her geçen sene daha da seveceğiz seni !
  8. vonaleee

Yardım Kuruduk Levon

Kasımda aşk başkadır diyosun :love:
  9. vonaleee

Manor Lords demoyu nereden buluruz

valla hocam çok teşekkür ederim 3 gün oldu oyundan çıkamıyorum tam istediğim gibi bir oyunmuş :)
  10. vonaleee

ek m2 ssd montajı içi ne yapabilirim

x1 yuvaya x4 takılıyor mu
  11. vonaleee

ek m2 ssd montajı içi ne yapabilirim

https://www.amazon.com.tr/Alfais-Express-%C3%87evirici-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-Adapt%C3%B6r/dp/B087FPLZCW/ref=asc_df_B087FPLZCW/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510199711629&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4629384335290160057&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvl...
  12. vonaleee

TTNET Magnet internete büyük zam !

aynen öyle .. ben mesela mevcut altyapım ile 6 indirme 1 yükleme alabiliyorum adsl ile...yan evin adresini verip buna geçmiştim ama şimdi iptal edeceğim mecburen... birde iptal bedeli çıkacak 200lük pakete inmeyi teklif edeceğim kabul ederlerse...özeliikle upload 12 diye bu magneti tercih...
  13. vonaleee

TTNET Magnet internete büyük zam !

Hiçbir şekilde altyapısı olmayan abonelere altyapı gelene kadar ttnet mobil şebekesi üzerinden sunulan ttnet magnet internet hizmetine dün büyük bir zam geldi... daha önce limitsiz paketi 180 tl olan hizmet 390 Tl ye çıktı... Fiyatlar süperbox limitsiz tarifesinin 680 tl olduğunu düşünürsek...
  14. vonaleee

ModArt Sistemlerinde isteyip alamadığınız ( Stok veya Maddiyat gibi sebeplerden)

isteyip alamamak değilde modart blue yi sattığıma çok pişmanım...
  15. vonaleee

Alınır 240 hz 2k 1ms gsync 27 inc monitör, kgf şart

kutusu duracak faturası olacak garantisi devam edecek
  16. vonaleee

Kaldı mı böyle MSI :D

döktürmeyin eskileri bana şimdi :D
  17. vonaleee

İnternet hızlarınız nelerdir?

başka seçeneğim yok maalesef...ya adsl 6mbps ya ttnet magnet 12 mbps 200 tl...
  18. vonaleee

XFX Ekran Kartı İndirimleri

oo hoşgeldin indirim king :D
  19. vonaleee

İnternet hızlarınız nelerdir?

yatın kalkın dua edin... adsl 6mbps 2 ay önce magnete geçtim 12/12 mbps 200tl

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.