Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

Sisteme En Uygun DDR5 Anakart Önerisi ?

**Sistem** Kasa: MSI MPG GUNGNIR 110R Sıvı Soğutucu: MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Ssd: Samsung 1TB 980 PRO NVMe Okuma 6900MB-Yazma 5000MB Ekran Kartı: PALIT RTX 3090 GameRock 24GB İşlemci: Intel Core i5-13600K 3.50GHz (Turbo 5.10GHz) 24MB Cache 14 Çekirdek...
  2. B

İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir

Teknobiyotik'den sipariş geçtim. Şimdi Tek eksiğim anakart kaldı. Sistemime uygun en iyi anakartı araştıracağım. **Sistem** Kasa: MSI MPG GUNGNIR 110R Sıvı Soğutucu: MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Ssd: Samsung 1TB 980 PRO NVMe Okuma 6900MB-Yazma 5000MB Ekran...
  3. B

DFS Bilgisayar güvenilir mi?

Tamamdır teşekkür ederim. Kaldırabiliyorsam kaldırıp ayrı açayım :D
  4. B

Teknobiyotik güvenilir mi ?
  5. B

Teknobiyotik güvenilir mi?

Teknobiyotik güvenilir mi ?
  6. B

Gaming Gen'den alıcaktım stok bitmiş. Başkada güvenilir bir mağazada stok yok
  7. B

8. B

DFS Bilgisayardan i5-13600KF İşlemci almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir mi ?
  9. B

Hangi monitör sizin tercihiniz olurdu ?

Merhaba Arkadaşlar. Sizin Tercihiniz hangisi olurdu ?? 1-) Link Removed 2-) Link Removed 3-) Link Removed 4-) https://www.gaming.gen.tr/urun/184197/asus-tuf-gaming-31-5-vg32vqr-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-hdr400-curved-va-wqhd-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.52.6 5-) Link Removed...
  10. B

Sizin Monitör Tercihiniz ne olurdu ?

Teşekkürler 1669252076 Teşekkürler 1669252089 Sunar ama kararsız kaldım bende :D
  11. B

Sizin Monitör Tercihiniz ne olurdu ?

Çözünürlük: 2560 x 1440 / 1Ms / 165HZ = Monitör Çözünürlük: 1920 x 1080 / 1Ms / 240HZ = Monitör Hangisini Tercih ederdiniz ? DisplayPort / G-Sync uyumlu Monitör Önerileride Alabilirim. Çok Uçuk Fiyatlarda olmayan !
  12. B

MSI hediyesi, LGA1700 Soket !

MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aldım arkadaşlar. Fakat LGA1700 Desteklemediğini öğrendim ve Türkiye de stok olmadığını gördüm. Bu vesile ile MSI ya bir mail gönderdim. Bu maile çok sıcak ve samimi şekilde geri dönüş sağlayarak ''LGA1700'' Soketlerini ücretsiz olarak...
  13. B

Öneri Kampanyalı Dell monitör.

G-SYNC olsa fena değilmiş
  14. B

Yardım Masa ve Sandalye Önerisine İhtiyacım Var !

Mantıklı aslında.
  15. B

Bu Fiyata Daha İyisi Bulunur mu?

https://www.zizuva.com/zizuva-tasarim-oyuncu-gaming-metal-calisma-masasi-urun2215.html Maks: 2500TL Bütçeye göre daha iyisi bulunabilir mi ?
  16. B

Evet Oyuncu Koltuğu. Sence bu fiyata bundan daha iyisini bulabilir miyim ? https://www.zizuva.com/zizuva-tasarim-oyuncu-gaming-metal-calisma-masasi-urun2215.html
  17. B

Merhaba Arkadaşlar... Masa ve Sandalye Önerilerine ihtiyacım var. Fakat Öncelik Masa. Masa önerilerinizi benimle paylaşır mısınız ?
  18. B

Monitör Önerilerine İhtiyacım Var

Abi öyle bir indirim varsa hemen alayım :D
  19. B

Monitör Önerilerine İhtiyacım Var

Merhaba Arkadaşlar... Genelde oyun oynamak ve boş zamanlarımda film/dizi/maç izlemek için bir monitör bakınıyorum. **Bütçe 10.000TL** IPS PANEL & 165HZ-240HZ veya VA Panel & 240-360HZ Gibi öneriler olursa çok sevinirim. Bende bir kaç link bırakacağım belki aramızda link bıraktığım monitörleri...
  20. B

Hangi DDR5 Anakart Tercih Ederdiniz ?

1-) Link Removed 2-) Asus Prime Z690-A Fiyat olarak değil, performans olarak soruyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.