Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. B

Yardım Rog 3080Ti furmark değerleri iyi mi?

Dostum bu düşünceyle ticaret yapılmaz. Miming yapılmıştır yapılmamıştır bilmem. Funmark / Benchmark testi yaptıysa ve sorun yoksa bu durum +1 yapar. Garanti vidası açılmadıysa buda +2 yapar. Garanti vidası açılmadan pad ve fan değişimi yapılmıyor diye biliyorum. Mining yapsaydı pad değişimi...
  2. B

Kasa Üstündeki ''TYPE C'' Çalışmıyor

MSI 110R Kasam var. Kasa üzerindeki Usb/RGB Işık /Power ve Reset düğmeleri çalışıyor. Fakat kasa üzerindeki Type C çalışmıyor, fakat kasa arkasındaki Type C çalışıyor. Sebep nedir ? Çözüm nedir ?
  3. B

Asus Rog Strix Carry Mouse !

Bu Mouse'yi kullanan varmı ? Görüşlerinizi merak ediyorum. Asus'un en çok satan mouselerinden bir tanesi. Mouse Link: ROG Strix Carry | Sağ El için Ergonomik | Gaming Mouse & Mouse Pad|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
  4. B

Öneri Gaming Gecesi Sorularınız Buraya !

Iyi Fiyata aldın. En azindan yeni işlemciler çıkana kadar 7200'un altin düşmez.
  5. B

Öneri Gaming Gecesi Sorularınız Buraya !

I5-13600K Yi 6900 E dusurmeleri iyi. Birde Asus'un 2.4GHz 1MS Mouse fiyatini iyi düşürdüler.
  6. B

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Eyvallah teşekkür ederim. Sabırlı olmak gerekiyor sadece bir iş yaparken. Tam 20 gün boyunca kargolar tek tek geliyor. Böyle kolilerle bakışıyorsun :D
  7. B

Erkan Kartı hariç diğer bileşenlerden Kasımın 10'u ile 25'i arasında parçaları tek tek indirimde yakaladım. Piyasa değerine göre ekran kartı hariç bileşenlerden 13Bin TL Ucuza almışım. Bileşenlerde bir tek İşlemcide iyi indirim yakalayamadım. Ekran Kartını' da sıfır aldım. Rusya'dan gelen bi...
  8. B

Teşekkür ederim. Hemen yazıyorum.. *Sistem* Anakart: ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000MHz (OC) Anakart Ekran Kartı: PALIT RTX 3090 GameRock 24GB İşlemci: Intel Core i5-13600K 3.50GHz (Turbo 5.10GHz) 24MB Cache 14 Çekirdek Ram: Kingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB)...
  9. B

İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir

İ5-13600K Testlerini izledim en iyi performasnı Z690 Serisinde veriyor. O Yüzden z690 aldım
  10. B

Yapılabiliyor. Hepsi birbirine senkronize olmuş şekilde kasada düğmesi var :D Ama fotoğraf biraz güzel çıksın diye böyle yaptım
  11. B

Teşekkürler 1669829522 Teşekkürler. Erken geldi parçalar hemen topladım
  12. B

*Sistem* Anakart: ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000MHz (OC) Anakart Ekran Kartı: PALIT RTX 3090 GameRock 24GB İşlemci: Intel Core i5-13600K 3.50GHz (Turbo 5.10GHz) 24MB Cache 14 Çekirdek Ram: Kingston Fury Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600Mhz CL36 Ssd: Samsung 1TB...
  13. B

F/P Mouse Önerisi Olan Varmı ?

Teşekkürler kontrol edeceğim
  14. B

F/P Mouse Önerisi Olan Varmı ?

Tutuş Şeklim: Palm Grip Kablosuz ''Wireless'' olması önceliğimdir, eğer kablolu öneri olacaksa sebebini paylaşırsa çok sevinirim... Terletmeyecek, Orta Boy, Yüksek Sesli Olmaması benim için yeterli kriterlerdir. Bütçe Maksimum 1000TL !!!
  15. B

Fiyat/Performans Mouse Arıyorum. Öneriler ?

Palm Grip tarzında tutuyorum. Kablosuz olması yeterli
  16. B

Soru yurtdışı sıfır ekran kartı alınır mı ? gigabyte 3090ti gaming oc

En Fazla değişeni olur pad vs. Ama sahtesi olmuyo dostum. Birde bandrol yaptırabiliyorlar. Garanti vidasının üstündeki sticker önemlidir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.