Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. F

11900k muadili işlemci önerisi

Bu tamdan bahsediyorum bunun rgb tasarımı çok hoşuma gidiyor
  2. F

Asus tuf b660 alıcam o zaman bide corsair domnatör nasıl ram rgb sevmem şu yayılan rgb sevmiyorum daha doğrusu dominator rgb tasarım çok hoş ama pahalı Rgb olmayan 3600 mhz hangi ram alınır
  3. F

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Onu duydum ama Benq de yakında Espor monitör tanıtacakmış 500hz TN panel adamlar tn panelden vazgeçemiyor
  4. F

Anladım hocam peki d5 ramlar almaya gerek var mı sence yoksa D4 tamda kalsam sıkıntı olur mu
  5. F

En iyi 240hz IPS oyuncu monitörü hangisi?

Bu arkadaşı öneririm fiyatı tuzlu ama sadece fps oyunu oynuyor isen. En iyi monitörlerden
  6. F

Arkadaşlar 11900k peromansı yakın işlemci biliyor musunuz işlemci bütçesi 8k intel ama farketmez
  7. F

İntel cod kampanyası

Bi yazayım incehesap a
  8. F

İntel cod kampanyası

Arkadaşlar intel cod mw2 oyunu veriyor bende i5 12600kf var nasıl alabilirim bilgisi olan var mı
  9. F

Öneri ModArtPC Forum Rehber Fikirleri

Reis peki 750w klasmanında gold fullmodüler hangi psu önerirsin
  10. F

Öneri ModArtPC Forum Rehber Fikirleri

Merhaba msı mpg 750 W gold pay almayı düşünüyorum nasıl sence Ryzen 5 5600x ve Rtx 3070 kullanılacak
  11. F

Bu sistem sence nasıl

Arkadaşlar iş yerinde bir abi sistem alacak ta şu parçalar düşünüyor sence nasıl oynadığı oyunlar Csgo valo owerwatch cod warzone Amd ryzen 5 5600x Msı b550 tomahawk Corsair vengance 3200 MHz 32 gb Msı rtx 3070 gaming x trio Kingston 1 tb gen4 ssd Msı gungır 110R Msı coreliquid V2 240 Msı...
  12. F

Custom için bilgisayar kasasın

arkadaşlar bir arkadaşıma custom sıvı soğutma sistem ayarlıcaz da hangi kasa önerirsiniz Asus tuf gt501 Uyar mı
  13. F

Satılık Asus RTX 3080 TUF Gaming OC V2 10GB | Sorunsuz, Temiz RTX3080

Fiyatı revize ederseniz düşünebiliriz reisim
  14. F

Bu anakart alınır mı?

O zaman 12. İ7 12700kf yeter herhalde dimi
  15. F

Bu anakart alınır mı?

Ryzen 7000 serisi daha yeni duyuruldu. Ryzen nasıl olur sence
  16. F

Bu anakart alınır mı?

Peki. 0 fan sistem dizen birisi için amd mi intel mi ddr5 dizecek diyelim 35.000 tl bütçe var nasıl tercih ederdik
  17. F

Bu anakart alınır mı?

@yakup1349, siparişi verdik reis bakalım Ryzen 5 7600x ile Bende geçeyim mi diyorum intel var Şuan 12600kf anakart beraber satıp geçeyim diyorum
  18. F

Bu anakart alınır mı?

Çsgo valorant gta5 premiere pro rainbow siz siege oynuyoruz her türlü yeter bide monitör 2k mı 1080 o mi çocuk fps oyuncusu 1080 p alır büyük ihtimal 240 hz düşünüyor
  19. F

Bu anakart alınır mı?

Teşekkür ederim Akakçe hep düşük fiyatları çıkarmıyor mu kanka ya

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.