Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. RaMorX

Kurulumdan Sonra Tek Tek Uygulama İndirme Derdine Son

Merhaba arkadaşlar bu sefer hayat kurtaran bir web sitesi tanıtacağım size gerçekten çok kullanışlı, aldığınız yeni pc yi ve ya formatladıgınız bir pc yi tek tek Tarayıcı, Discord , Mp4Player , Programla uygulamalarını ... Kurmakla uğraşmak yerine hepsini ve daha fazlasını tek de indirmenizi...
  2. RaMorX

Ağı Saldırılardan Koruma Yöntemi "Honeypot"

Merhaba Arkadaşlar konumuz ağ güvenliği. Ağ da yapılacak izinsiz Eylemleri Engellemenin bazı yöntemleri Bulunmaktadır. Bunlardan biri de " Honeypot " yani Bal küpü tekniği bu tekniği büyük şirketler daha çok kullanmaktadır Ağ a Yapılan Servis Dışı Bırakma" DDos " Saldırılarını temel şekilde...
  3. RaMorX

En iyi Web Tarayıcı

Vallaha Chrome'da ki bilgileri aktarabiliyormuyuz Bilmiyorum ama chrome eklentilerinin hepsini Brave de de kullanabiliyoruz belki de vardır aktarım 🤔
  4. RaMorX

Soru (ANKET)Hangi Marka İşlemciyi Kullanıyorsunuz

Ya ben işlemci'de AMD yanlısıyım bıraz ama intel'de kullandım Amd gerçekten iyi ve kaliteli yapiyor bu işi don zamanlarda intel artık güçlü olsun İşlemci yansın ama önde olsun kafasında maalesef
  5. RaMorX

En iyi Web Tarayıcı

Rusça he 😄 Banada lazım aslında bi rusça cok isterim ama önce bi ingilizceyi öğrenelim ben'de Brave'den öğrenmeye çalışıyorum işte ingilizceyi 😁
  6. RaMorX

En iyi Web Tarayıcı

Bir bak derim Yani abi belki seversin
  7. RaMorX

En iyi Web Tarayıcı

Normal o ya bende yeni yeni alışıyorum brave'e Bu olay'da şey misali Android kullanıcıları Apple a geçince tökezler fln bi o misali
  8. RaMorX

En iyi Web Tarayıcı

Merhaba arkadaşlar Tarayıcı denince Akla her zaman Google Chrome gelir ama onun Yanısıra bir sürü Tarayıcı bulunmaktadır. Bu tarayıcıların birbirinden Farkları Vardır: - Hız,Güvenlik,Sunduğu bilgi, Kullandığı Cokkies , Ads vb. Etkenler bulunmaktadır Bu Kriterler Göz önüne Alınırsa En İyi...
  9. RaMorX

Dünyadaki İlk ve Yerli Silahlı İnsansız Deniz Aracı SİDA

MARLİN SİDA NEDİR ? Türkiye, MARLİN SİDA ile birlikte ‘Dünya’nın İlk Elektronik Harp Kabiliyetine Sahip’ insansız su üstü aracını geliştirdi. MARLİN, ilk olarak NATO Tatbikatı’na katılacak. Son dönemde Silahlı İnsansız Deniz Aracı (SİDA) platformları üzerinde çalışmalarını sürdüren Türkiye, bu...
  10. RaMorX

Öneri Ev Ağının Güvenliğini Sağlamak

Allah allah bilmiyorum yani ip'de doğruysa yani aklıma birşey gelmiyor yani ben hiç yaşamadım böyle birşey bayi'ye sor
  11. RaMorX

Öneri Ev Ağının Güvenliğini Sağlamak

Eğer 192.168.1.1 ile giremediysen demekki Senin Modeminin İp si o değil farklı olabiliyor Modeminin modelini aratarak doğru ip yi bulabilirsin Ama eğer birileri senin Ağına Sızıp Şifresini Değiştirip Kullanıcıları'da blacklist e eklediyse geçmiş olsun Bayi'ye gidip bildiriceksin onlar'da sana...
  12. RaMorX

Bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Rtx serisini rahatça kaldırır 3050 - 3080 civarı
  13. RaMorX

Arkadaşlar bilgisayar nasıl toplayabilirim?

Sana tavsiyem yakininda bilen veya bilgisayar teknik servisi bulunan bi dükkana gidip orada kurulumu yaptırman çünkü o parçalar çok pahalı parçalar takarken pin'i falan kirilabilir , yanlış takılabilir, yani kendin yapma bilmiyorsan fakat sana küçük bir şey söyliyim bilgisayarcıya vereceksen...
  14. RaMorX

Soru Önerebileceginiz Hosting Firmaları Var mı ?

Vergi değil o gelir hırsızlığı canım yanlş yazmışlar sözlüğe
  15. RaMorX

(Meme) Kadir Cornson Gene Sallio

En son ölüyordu hastanede bilmiyorum vallaha
  16. RaMorX

(Meme) Kadir Cornson Gene Sallio

Beyler bu adam Gene birşeyler sallıyor
  17. RaMorX

Hee o kötüymüş işte +9 tefecilik
  18. RaMorX

Sorarım ben onu varsa biri onun bilgisayarını Server Olarak kullanırız
  19. RaMorX

Yeni Ve Yerli Kamikaze İHA'sı

ROKETSAN ve STM'nin birlikte geliştirdiği kamikaze İHA sınıfındaki Akıllı Dolanan Mühimmat Sistemi Alpagut tanıtıldı. Alpagut, başta İHA’lar olmak üzere insansız araçlara eklenecek. • Alpagut, helikopterler, SİHA’lar, insanlı/insansız kara araçları ve insanlı/insansız deniz araçlarından hedefe...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.