Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. PWR_OK

Öneri Corsair RM1000e Inceleme Talebi

🙃 https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-ax1600i-psu,5406.html ROG Strix tam aksine rekabette geride, Supernova G7, RMx, Core Reactor, Toughpower GF1 gibi kendisinden daha iyi rakipleri var.
  2. PWR_OK

Onu satmasi da var degil mi :D Valla hic fena olmaz icini gormek, platformdaki bilesenleri az cok biliyoruz da nasil birlestirilmis muamma. Size zahmet icini acarsak :) hatta videosunu da cekersiniz video fikri de cikmis oldu boylece 😁
  3. PWR_OK

Selamlar, bu konu esasinda @ModArt Levon'a verecegim bir oneri konusudur. Yakin zamanda gozume carpan Corsair'in RM1000e PSU'sunu incelemenizi talep ediyorum. Halihazirda Cybenetics'in sundugu bir inceleme var yalniz ic yapi goruntulerinin olmamasi incelemeyi eksik hissettirdi, @ModArt...
  4. PWR_OK

Duyuru Tüm ModArtPC Forum üyelerimize iyi seneler! Mutlu yıllar!

Bu mesaji atali 1 sene olmus. :) Ozur dilerim 😁
  5. PWR_OK

Duyuru Tüm ModArtPC Forum üyelerimize iyi seneler! Mutlu yıllar!

Mutlu yillar, islerinizin rast gidecegi bir yil olsun.
  6. PWR_OK

Rehber PSU Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Coktandir revize edildi. https://www.tomshardware.com/news/gigabyte-releases-statement-on-exploding-psus Artik patlamiyor, hala cok iyi degil performansi orasi ayri.
  7. PWR_OK

Rehber PSU Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Ufak düzenlemeler yapıldı.
  8. PWR_OK

Gaming Gen TR Rezilliği

Gaming Gen TR hakkinda son birkac aydir felaket sikayet var, berbat bir surec. Gecmis olsun.
  9. PWR_OK

Soru RTX 4080 için powersuply önerisi

TR piyasasinda stoklarda PCIE5 PSU yok su anda, cevirici adaptorlere de kalmak istemezsin diye dusunuyorum; onca vakadan sonra yani. Ha bulabilirsen ve hemen almak istiyorsan Ai1000P bakabilirsin.
  10. PWR_OK

Duyuru Cooler Master'dan Hediye Yağmuru!

Eh, katildik bakalim. PSU ve kulaklik harici pek bir seye ihtiyacim yok.
  11. PWR_OK

Yardım psu 6 pini 8 pine dönüştürme

Bilinmez, kart az guc cekse bile kablo kalitesiz olduktan sonra yine sorun cikabilir. Sabirsizsaniz 6 to 8 kablo alin bir tane, piyasadakilerin birbirinden asiri farkli oldugunu sanmam.
  12. PWR_OK

Yardım psu 6 pini 8 pine dönüştürme

Karti alip takmadan PSU icin butce beklemek daha mantikli. Ceviricilerde yanma vb sorunlar yasanmisligi cok oldu.
  13. PWR_OK

PowerColor Radeon RX 7900 XT(X) Red Devil Custom Design resimler

Red Devil ayri bir estetik, favori serim.
  14. PWR_OK

Öneri 2x8 CPU Pin Konnektörlü PSU Önerisi

Tamam oldu simdi. Ekran kartiniz fazla guc tuketmiyorsa bunun icin kasmaya gerek yok ister tek kablo ister ayri kablo. Uygun gucu saglar zaten onda sorun olmaz.
  15. PWR_OK

Öneri 2x8 CPU Pin Konnektörlü PSU Önerisi

@Machvins, soruyu tam anlamadim. Voltaj yetmemesi diye bir sey yok gerilim dedigimiz sabit saglanir zaten. Biraz daha soruyu acarsaniz sevinirim.
  16. PWR_OK

Video Beyaz Olsun Küçük Olsun Benim Olsun Diyenlere Rampage Parvus

Ileride ben de bu tip klavyelerden istiyorum, su an K55 Pro XT var masa kadar. Rahatsiz degilim oyle olmasindan ama ileride baska bir setup yaptigimda klavyesi 60%-80% olur kesinlikle.
  17. PWR_OK

Öneri 1000 TL PSU Önerisi

Link Removed 650W fazla yok, var da butce asmak gerek. Kaliteli bir 550W da bu sistemin altindan kalkar.
  18. PWR_OK

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-ax1600i-cp-9020087-eu-1600-w-fiyati,700392176...

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-ax1600i-cp-9020087-eu-1600-w-fiyati,700392176.html Dunyanin en kaliteli ve en performansli PSU'su, aradan uzun zamanlar gectikten sonra stoklara girdigi fiyat can yakti.
  19. PWR_OK

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Onu ileride yapariz o zaman, moderasyondan birkac kisi de yapabilir sanirim zaten.
  20. PWR_OK

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Aklima geldi, 1 aylik periyotlar halinde uyelere rozet verilebilir. Ornegin teknik destektir, PSU'lardir ( :p), veya baska baska kategorilerde 1 ay icinde en cok katkisi dokunana o kategorinin ozel rozeti verilebilir. Uyeleri foruma yazmaya motive edebilecek bir hamle olur. Bir de su makale...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.