Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. PWR_OK

Boyle insanlar nasil nefes alabiliyor?

Youtube kitlesini takmiyorum ve herkese de takmamayi tavsiye ediyorum, keske yunanlar kazansaydi diyen bir yunan trollunun arkasindan giden kitle bunlar. IQ ortalamamizin 89 cikmasinin sebeplerinden biri iste kisaca. Bu keske bilmem ne milleti kazansaydi lafini siz baska bir ulkede kursaniz...
  2. PWR_OK

Marketlere zam geldi hepsine

Yeme canim sen de, ekmek ye?
  3. PWR_OK

Soru PC Özellikleriniz Neler?

R5 3600 (All-Core 4.4GHz 1.225v) Red Devil RX 6600 XT Ballistix 2x8 3200C16 A2000 500GB B550M-E Wi-Fi Gammaxx L240 V2 MB511 ARGB + MWE V2 Bronze 650 Elime para gecerse PSU'yu ve islemciyi degistirmek, ekstra depolama koymak istiyorum. Duruma gore sogutucuyu da degistirebilirim, veya belki...
  4. PWR_OK

Fırsat 🔥 Msi MPG A850GF 2749 TL❗️

Fena degil, baktigim inceleme Tom's Hardware veya TechPowerUp seviyesinde degil ama yeterli bilgi edindim. Yazayim uzun uzun bos kalmasin.
  5. PWR_OK

En sevdiğiniz oyun nedir?

DMC 5, ama icimde hep bir bosluktur GoW'un ilk uclemesi. Onlari da tatmadan olmek istemiyorum.
  6. PWR_OK

Rehber Single Rail ve Multi Rail Yapılarının Farkları

PSU'ları sınıflandırmanın yollarından bir sertifikaları harici bir de ray yapılarıdır, günümüzde pek çok PSU birbirinden multi rail (çoklu ray) ve single rail (tekli ray) olarak ayrılır. Kullanıcılar genelde seçim yaparken bu detayı fark eder ancak ne gibi etkileri olup olmadığını bilmez, bugün...
  7. PWR_OK

Duyuru ModArt PC Web Sitemize Makale Yazarı arıyoruz.

PSU'larla ilgili gorev alabilirim, incelemedir son haberlerdir devralabilirim.
  8. PWR_OK

Yardım PC toplamak istiyorum yardımlarınız lazım arkadaşlar

Ben PSU onerisi icin rezervasyonumu yaptirayim, sistemin geri kalani belli oldugunda PSU butcesini belirtirsen yardimci olurum.
  9. PWR_OK

Topladığım sistem nasıl sizce?

C750 daha iyi bir unite, satin almadan once Sinerji'ye cift CPU kablolu mu diye sorun isterseniz. Bazi modelleri tek CPU baglantili, kalmamistir diye tahmin ediyorum ama garantiye almakta fayda var.
  10. PWR_OK

Topladığım sistem nasıl sizce?

Bunun yerine cok alternatif vardi, satin aldiysaniz hayirli olsun ama almadiysaniz buna bakin: Link Removed
  11. PWR_OK

Hobileriniz nelerdir?

PSU incelemelerine bakmak. Yakin tarihte vaktim oldugu takdirde UPS ve akim korumali prizler gibi diger cihazlarda da bilgiler edinmeyi planliyorum (en azindan forumlarda oneri yapabilecek kadar). SMPS'ler iyi guzel ama ogrenilecek daha bir ton sey var.
  12. PWR_OK

Video NALET BEBE'YE BİLGİSAYAR TOPLADIK! MSI RTX 4090 ve İ9-13900K @naletbebetvv

O PSU ile bir gecmisimiz var :D onun ozel incelemesini de yapayim hazir evde olacagim iki gun de olsa degerlendirelim :)
  13. PWR_OK

Yeni ASUS ROG Hyperion GR701 Full Tower Bilgisayar Kasası

Helios GX601'i alip onunu degistirmisler sadece, goruntu direkt o goruntu. Radyator destegi guzelmis.
  14. PWR_OK

İnceleme MSI MEG Ai1000P PCIE5

Saglamsa ellemenize gerek yok, AC guc kablosu da tam girmez ama saglam oldugu surece gucu aktarir.
  15. PWR_OK

Anladim, kablo uzunluklari ve kasa boyutlarina baktigimda aslinda kablolarin gergin olmasi icin bir sebep yok gibi. Sizin kablolamanizda kablolar cok spiral sekilde donerek yolu uzatiyorsa oyle geriliyor olabilirler. 24 pin gicik bir kablo, takmasi zor cikarmasi ayri zahmet. Kablo cok...
  16. PWR_OK

Guzel oturmuyordan kastiniz nedir tam olarak? Kablolar gergin mi oluyor yoksa girisler arasi bosluk mu hissediyorsunuz? Stabil oldugu ve guc verdigi surece sorun olmaz. Loki'nin form faktoru SFX-L, kutu iceriginden SFX-L to ATX braketi de cikmiyor. Dolayisi ile kasaniza zaten uyduramazsiniz.
  17. PWR_OK

Su mesajla konuyu ufak bir hortlatacagim. Loki serisinden 750W'lik ve 850W'lik modellerin Cybenetics'te incelemesi var ancak resimleri gectim unitenin detaylari bile yazmiyor. Sadece birkac performans testi var, bu yuzden Loki serisi icin duzgun bir inceleme cikana kadar biraz daha...
  18. PWR_OK

Incelememi istediginiz bir PSU var mi? CX550F var sadece cepte, liste genisletilebilir.

Incelememi istediginiz bir PSU var mi? CX550F var sadece cepte, liste genisletilebilir.
  19. PWR_OK

Öneri Corsair RM1000e Inceleme Talebi

Bunu ev kullanicisi alacaksa orada bir zenginlik vardir zaten, PFC devresi bile bagiriyor ben normal bir kullanicinin akil isi degilim diye. :D
  20. PWR_OK

Öneri Corsair RM1000e Inceleme Talebi

Ama bu isin bencesi yok ki :/ Bana bi' tane alirsan aciklarim :p

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.