Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. PWR_OK

Yardım Deep Cool PQ650M 650 W hakkında bilgisi olan var mı?

PQ850M'in incelemesi var, platform olarak iyi ama tabii PQ850M ile dogrudan ayni bilesenler olmadigi icin bilinmezligi var. Suna da bakabilirsin: Link Removed Butcede esneme payi ne kadar?
  2. PWR_OK

Öneri MSI MPG GUNGNIR 110R alınır mı ?

2.5K bu kasa, 1.8K'ya mi ariyorsun yoksa 2.5K'ya mi?
  3. PWR_OK

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

Olmamis, gosteris kasasi ama performans olarak kotu. Kendi basina iyi ama overall performans olarak daha iyi uniteler de var, tercih edilmesinde problem yok tabii. Arctic LF II sogutuculara da bakabilirsin, RGB'den yoksun ama performans olarak ust seviye. Gercekten 15K'ya var mi bu kart? Cok...
  4. PWR_OK

Türkiye'de hobi edinmenin pahalı olması

Durum ne yazik ki birakin hobi edinmeyi nesli bilincli sekilde devam ettirebilmek icin bile pahali, sizin aksinize baba degilim ama abi oldugum icin az cok tahmin edebiliyorum o hisleri. Bence bizim yetinmeye degil, tatmin olmaya ihtiyacimiz var. Tabii ki eldeki 5 ise 10'un verecegi tatmin...
  5. PWR_OK

Türkiye'de hobi edinmenin pahalı olması

Kisisel gelisim sayfalarinin cogunun zirvaliktan otesi olmadigini dusunuyorum. Gitar calmayi ogrenmek icin gitar ve amfi aldim, dogrudan soylemeyeyim ama yuksek bir fatura cikti. Bu sadece isin muzik kismi, bir de amatorum (bir daha alamam diye tek seferde saglam aldim). Umarim icimizdeki...
  6. PWR_OK

Yardım Chassis Fan 0 RPM - Kasa fanları full çalışıyor ama 0 gözüküyor

O problem olmuyor pek, fanin cektigi ampere de bagli. Ucten fazla baglamak duruma gore sorun cikarabiliyor. Ayni seyi soylemisiz simdi fark ediyorum, yanlis anlamisim cumleyi benim hatam :D
  7. PWR_OK

[ATTACH] 😁

😁
  8. PWR_OK

Öneri ModArtPC Forum Rehber Fikirleri

@frozen, dedigim gibi kendi konunuzu acmalisiniz. Butce ve sistem gibi sorulari sormam gerekecek, ayri bir konudan halletmemiz daha dogru olur.
  9. PWR_OK

Eger soru PC'yi normal bir sekilde isletim sistemi uzerinden kapattiktan sonra PSU'nun salterini 0'a almaksa hayir hicbir sey olmaz, ancak aniden PSU uzerinden kapatmak iyi bir secenek degil. Elektrik kesintisi ile ayni hesaba geliyor. Hos buldum.
  10. PWR_OK

Rehber AMD GPU Barındıran Sistemlerde Yazılım Kaynaklı "Wattman" Hatalarını Düşürmek!

Sunu eklemekte fayda var, RX500 serisinden kartlar ornegin WattMan konusunda daha sabikali kartlar (onlarin kendi donanimi ile ilgili, bu rehberdekiler ile cozulme ihtimali daha dusuk). RX 6000 serisi ve muhtemelen ustu WattMan konusunda daha az sabikali veya tamamen cozulebilir olacaktir...
  11. PWR_OK

Opucuge anlastik :D Cebe atildi, hazirlanacak 👍 Sart belli hocam, fikri sizden alacaksam buraya yazarim tabii ki aldim da birkac tane. Soylemesi ayiptir su an hastanede yatisim oldugu icin biraz bekleyecekler, haberiniz olsun. @frozen, sizin yeni konu acip isterseniz beni etiketlemeniz daha...
  12. PWR_OK

Herkese selamlar, rehber yazmayi seven biri oldugum icin yine yazmak istedim ancak su anda imkanlarim hem ilham hem de fiziksel durum olarak buna el vermiyor. Ben de sizden oneri alarak bunlari not edip sonrasinda toplu yayimlama caresini buldum. Ana odagim PSU'lardir, anakartlar, kasalar...
  13. PWR_OK

MSI MEG AI1000P ATX 3.0 PSU

ATX3.0 aciliyeti yoksa biraz daha beklemek iyi olabilir, ATX3.0'a ozel olup henuz yayginlasmamis performans testleri vs var. Fiyat olarak da MEG serisinden oldugu icin bir tik fiyata ekliyor. PSU kendi basina iyi bu arada, buyurun...
  14. PWR_OK

Toplayacağım High-End Sisteme Geliştirme Önerileri (3090/7600x)

20ms gibi kisa bir sure icin ekran kartinin normal zamanin ustunde guc cekmesi durumu power spike, 6900 XT'de 600W'a variyordu diye hatirliyorum ornegin. Ne kadar OC yapilacagi da onemli, 750 dedigim gibi yeterli olsa da biraz sinirda.
  15. PWR_OK

Power spike durumlarinda biraz sinirda kalabilir, ama oyun esnasinda falan sorun olacagini sanmam. 850 de takilabilir daha garanti olmasi icin, o zaman onerim bu olur: Link Removed
  16. PWR_OK

Super GD+'ta var, Performance GD'de yok.
  17. PWR_OK

Markayi kafana takma hoca, SS Cool Zero da High Power uretimi. :) Ha garantisi dusuk diyeceksin orada haklilik payin var.
  18. PWR_OK

İlgi Alanlarınız Nelerdir?

PSU'lar (su an icin sadece SMPS PSU'lar), elektrik elektronik.
  19. PWR_OK

Performance GD'de tek EPS kablosu problemi var, anakartinda 8+4 giris goruyorum, onun yerine buna bakabilirsin: Link Removed
  20. PWR_OK

Hos buldum hocalar.

Hos buldum hocalar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.