Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Astronot

Soru Bu Sisteme 3080 mi 4060 70 mi tavsiye edersiniz?

Takip edeyim hocam madem kartı, baktım olmadı dediğiniz gibi ona yönelirim.
  2. Astronot

Hocam çok teşekkürler düşünmeniz yeter :) 3080 ile 4000 serisi kart arasındaki fiyat farkı çok evet ama şu anki 4080 4090 lar için geçerli. İleride 4070 4060 çıktığı zaman 3080 den daha uyguna daha yüksek performans alma ihtimali de var sadece biraz geç olacak gibi duruyor o yüzden kararsız...
  3. Astronot

Hocam D4 ü geride bırakmak istiyorum çünkü sistemi bir kere toplayıp uzun süre kullanırım D5 kurduğum da, evet Ramlerin şuan ki CL performansları kötü ancak ileride daha iyi kitler çıkabilir ve değişime gidebilirim ama D4 anakart alır isem bu sefer D5 e geçmek için Anakart değişikliğine de...
  4. Astronot

Hocam kesinlikle haklısın heyecandan yanlış yapma ihtimalim olur, Bursa'dayım var ise arkadaş misafir etmek isterim elbette :) Bios update bir şekilde bakılacak artık dediğiniz gibi. Evet ben de Levonu bekliyorum elimde kasa ve PCU var şuan en olmadı sistemi alır elimdekiler daha iyi ise...
  5. Astronot

Arkadaşlar merhaba Bir sistem toplamaya çalışıyorum ve size sormak istediklerim var. Alacaklarım Asus ROG Strix B660-F Gaming WiFi LGA 1700 Soket Anakart 6000 TL Intel Core i5-13600K İşlemci 7287,76 TL Asus ROG Strix LC II 360 ARGB İşlemci Soğutucu 5251 TL Ekran kartı ...
  6. Astronot

i5-13600K / DDR5 Anakart / 6000TL Bütçe

Çok saol hocam eyvallah
  7. Astronot

i5-13600K / DDR5 Anakart / 6000TL Bütçe

Hocam peki rog b660 mı tuf 690 plus wifi(d5) mi?
  8. Astronot

TRENDYOL PERDE 1₺ 😂

Ürün iptal oldu mesaj geldi ücret iade edilecektir tarzında.
  9. Astronot

TRENDYOL PERDE 1₺ 😂

Bu gerçek mi 3 tl yani bir de kargo parası çıkıyor 22 tl :D
  10. Astronot

Soru Anakartlar hakkında genel bilgi

Pardon hocam haklısınız anlayamamışım teşekkür ederim bilgi için
  11. Astronot

Hocam resimde ki pci 3.0 x16 (max x4) yazan yere ne takılıyor En üsttekine ekran kartı takıldığını düşünürsek bir adet daha pci 4 0 lazim değil mi ssd için.. evet geriye yönelik desteklidir ancak verim düşer değil mi tam verim için 4.0 lazim değil mi O zaman bu model de bulunmuyor anlamina mi...
  12. Astronot

Arkadaşlar merhaba Anakartlar hakkında temel bilgi eksiklerim var ve bir kac soru ile bilgilenmek istiyorum, aşırı saçma mantıksız gelebilir cahilliğime verin lütfen 😅 Şimdi pci express denilen şeyin versiyonlari tamam ancak x1 x4 x8 x16 ne demek bilmiyorum hangisine ekran karti takiliyor...
  13. Astronot

İndirim Asus TUF Gaming K1 729 TL

Çok teşekkürler hocam 🙂
  14. Astronot

İndirim Asus TUF Gaming K1 729 TL

Link Removed Bayadır takip ediyorum 1 ay önceki fiyatına inmiş ben direk aldım arayan arkadaşlar var ise bakabilir..
  15. Astronot

Yeni PC toplamak isteyenlere önerilerim.

@ramazandeveli :D biraz yüksek düşündüm evet Amacım şuydu biraz yüksek alayım yine en az 5 6 sene sorun yaşamam düşüncesindeydim.. Çünkü sürekli parça değişecek durumda değilim sizin de dediğiniz gibi.. Madem alıyorum dedim en azından beni uzun süre götürüsün maksadıyla düşündüm ve evet hedef 2K...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.