Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. cinaryasar

Konutta Doğal Gaz 1 Yıl Ücretsiz Verilecek

Oldu abi ellerine sağlık.
  2. cinaryasar

Namık Ekin tekrar göreve. Yurt dışı operasyonu var🤙🤙
  3. cinaryasar

Bilmiyorum ama galiba Silivri'yi görmeye başlıyor :D
  4. cinaryasar

Ben de gülücük attım. Sevdim yazıyor ama bildirimde Haha yazıyor ama emoji bu 😲 kafamız güzel ama nasıl güzellll.
  5. cinaryasar

Usta adın gibi cidden şizofrensin herhalde bu nasıl gülmek? :D
  6. cinaryasar

Ben bunun orjinalini gördüm. RTE mitingde kırmızı bir düğmeye basmıştı ve sol tarafımızda ekranda gördük. Böyle bir titreme gıdım yoktu, insanları kandırmak için neler yapıyorlar.
  7. cinaryasar

Çin'de üretildiğini kanıtlayabilir misiniz? Fabrika ve içerisi gösterildi, üretim hattından yapılan montaja kadar hepsi gösteriliyor. Neden sırf AKP yaptı diye ülkemizin gururu olabilecek bir aracı kötüleme ihtiyacı duyuyorsunuz? Ayrıca TOGG'un yerlilik oranı Mercedes, BMW, Renault gibi...
  8. cinaryasar

Katar petrol değil doğal gaz zengini. Bizim yıllık GSYH'miz fazla fakat biz Katar'dan 68 kat daha büyük yüz ölçümüne sahibiz. Ayrıca Katar'ın doğal rezervleri bizden kat kat daha değerli. Maalesef vatandaşa yansımıyor bunlar fakat aynı zamanda hem uçak gemisi, hem 5. nesil savaş uçağı, hem jet...
  9. cinaryasar

Ben büyük adım demedim güzel bir adım dedim. Devlet zaten doğal gazın belli kısmını kendi karşılıyordu, bu da ek oldu. Elbette vergiler çok yüksek, fakat vergilerin yüksek olması yaptıkları şeyin güzel bir adım olmasını değiştirmez. Keşke vergiler azaltılsa, fakat bu durumda ülke çöker. Devletin...
  10. cinaryasar

Ve 1 ay komple bedava. Bence gayet güzel bir adım olmuş.
  11. cinaryasar

İsrail Polisinden Mescid-i Aksa'ya Baskın !

Abi okuyalım da destan yazmışsın nasıl okuyayım. Orada en az 500 kelime vardır. Haklısın hepsi dümenden İslamcı. Ama şöyle bir şey var, sen Filistin'de savaşırsan Amerika, İsrail ve onların dostlarını karşına alırsın.
  12. cinaryasar

Abi hepsini okuyamam çok uzun yazmışsın kusura bakma. Hocam aynı zulümü şimdi Müslüman'lara yapıyorlar, sırf uzun zaman zulüm gördüler diye yapabileceklerini mi sanıyorlar? Aynı zulümleri Türkiye'de yıllarca Türkler de gördü, sürekli haksızlığa uğramaktayız ama bu yüzden başka dinlere...
  13. cinaryasar

Bence zevk de sahibi öz abim anime seviyor.
  14. cinaryasar

Onlar Hitler abim gibi zevk sahibi mi? Mesela bu:
  15. cinaryasar

Demokrasi ülkesi dostları Amerika yanlarında olunca tabi ki de rahatça zorbalık yapar alçaklar. Elbette şimdi bana tepki gösterecekler olacaktır ama cidden Hitler zamanında iyi bir şey yapmış, düşünsenize o zaman o kadar Yahudi öldürülmeseydi neler yapacaklardı.
  16. cinaryasar

HepsiBurada Premium’a Zam!

Biraz pahalılaşması üzdü fakat yine de F/P bence.
  17. cinaryasar

Kadınlar Günü - 8 Mart 2023

Vallahi ne yalan atayim. Şimdi kadınları aşağılamak gibi olmasın ama gördüğüm çoğu kadın ya sadece bacak ve kalça çalışıyor, yada biraz yürüyüş yapıp gidiyorlar. Genelde sohbet etmek için buluşuyor gibi resmen 10 dakika yürüyüş yaparken yan yana konuşup gidiyorlar da.
  18. cinaryasar

Ben spor salonunda bile bana malum yerlerini göstermeye çalışan kadınlara bile bakmıyorum, kadınların yanından geçerken ayıp olmasın, yanlış anlamasın diye kafamı eğerek geçiyorum. Kadınların olduğu yerde spor bile yapmıyorum. Ancak cinsel şekilde kendimi tatmin etmem gerektiğinde maalesef...
  19. cinaryasar

Daha 8 Mart 2023'e girmedik hocam, bari girmemizi bekleseydiniz. Ayrıca ben kadınlar veya erkekler gününü saçma buluyorum, feministlerin dayatması gibi geliyor bana. Tabi ki kadınlara laf söylemiyorum, onlar da çok önemlidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.