Almanya da konum bile verdi adamBilmiyorum ama galiba Silivri'yi görmeye başlıyor
Almanya da konum bile verdi adamBilmiyorum ama galiba Silivri'yi görmeye başlıyor
Namık Ekin tekrar göreve. Yurt dışı operasyonu var🤙🤙Almanya da konum bile verdi adam
Giden 2 kişiyi yakalamışlar yorulmayın diyor🤣Namık Ekin tekrar göreve. Yurt dışı operasyonu var🤙🤙
Kapı komşularmış kaç yıl boyuncaSedat Peker'in dublörü bu kişi
Alaaddin çakıcı dışarı çıkınca bunların çoğu
toz oldu kaçtı
Türkiye'de bu şahsı tanıyorum diyen bir tane gazeteci siyasetci hata chp bazı yazarların videolarına bak yok ilk kez gördüm diyor ben bile ilk kez duydum bu ismi Sedat Peker yazmış bu okuyor bence bunlar kurtlar konseyiydi anlatılana bakılırsa kendi aralarında konseymiş dağılınca birbirini yemeye başlamışlar alladdini hep tehdit ediyolardı o dışarı çıkınca bunlar topukladıKapı komşularmış kaç yıl boyunca
Şu an yine düzelttim bi kontrol edin bakalım emojiler düzelmiş mi. Her tarayıcı da farklı anlamadım gitti. Doğru olanı chrome da görüp düzenliyorum oluyor.Bu arada forumda ufak bir sıkıntı var, birisi bana gülücük attı ama bildirimde emoji olarak şaşırma emojisi var.
Oldu abi ellerine sağlık.Şu an yine düzelttim bi kontrol edin bakalım emojiler düzelmiş mi. Her tarayıcı da farklı anlamadım gitti. Doğru olanı chrome da görüp düzenliyorum oluyor.
gaz bulduk ekle üffffYaz geldi artık verse ne olur yarısı yaza bitiyor zaten.
teslanın daha ıyı ozellıktekı aracı nerdeyse bızımkıyle aynı fıyat bır ulkede yerlı arabayı o ulkenın asgarı ucretlısı cok rahat alabılıyorken bızde 10 sene yemeden ıcmeden calısman gerekıyorkı alasın durum boyleyken her sokaga togg koysan ne olur koymasan ne olurYa kaderşim bak diyorsunki yıl olmuş 2023
Buna bile bahane üretebiliyorsunuz
Git al dışardan böyle bir araç ne kadara alacaksın hadi onu bırak ya düşün koskaca çin nasıl bu duruma geldi Amerika Avrupa'dan aldığı tüm araçların birerbir kopyasını üretti daha düne kadar hiç bir gelişimi olmayan çin bu gün teknolojinin babası olmuştur kopyalayıp satıyor satamaklada yetinmiyor her kesime boyun eğdiriyor yarın bu arabanın daha iyisini de
Yaparsın önemli olan yapıyor olabilmek başarmak kötü bir şey değil bu
Öyle deme o toggteslanın daha ıyı ozellıktekı aracı nerdeyse bızımkıyle aynı fıyat bır ulkede yerlı arabayı o ulkenın asgarı ucretlısı cok rahat alabılıyorken bızde 10 sene yemeden ıcmeden calısman gerekıyorkı alasın durum boyleyken her sokaga togg koysan ne olur koymasan ne olur
aynı göreve çağrını yapılan yolsuzluklar ıcın yada ensar vakfı olayları ıcınde yapmıs mıydında dogru soyleyen ınsanları susturmak ıcın goreve cagrı yapıyosunNamık Ekin tekrar göreve. Yurt dışı operasyonu var🤙🤙
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.