çaktırma,çaktırmaMaalesef ki evet anladım 😂
çaktırma,çaktırmaMaalesef ki evet anladım 😂
Bak buna bende katılıyorum kesinlikle doğru gelir adaletsizliğinde dünyada 4.sıradayızVergiler azaltılırsa ülke çöker mi 😳😳
Kuveyt ve Katarı örnek gösteririm sana 😉
Şimdi kalkıp onlar petrol zengini dersin. Bende sana bizim ülke neden zengin değil derim.
Bizim ülke halkından da dünya kadar vergi alıyor. Türkiyenin yıllık geliri Katar dan fazla bunu da ekleyeyim 😁
Katarda sırf petrol sömürülüyor ama Türkiyenin taşı toprağı suyu herşeyi bereketi o yüzden herkes kaymağını yiyor bizim ülkemizin.
Ama vatandaşı yiyemiyor 🤔
Gerçeği medyada değil söylentiye değil gidip kendi gözünle görmektir ali bunu demiş Mehmet bunu demiş herkes bişe söyler gidip görmek bilgi almak zor değilkiBen çinde üretiliyor demedim ki . Her neyse daha fazla tartışmayacağım. Çünkü zaten ne dersem diyeyim ne gerçekleri saysam sayayım malum kesim anlamamakta ısrar edecek neden kendimi yorayım değil mi? Sorgulayan insanlara ihtiyacımız var. Siz kahvaltıda Togg yemeye devam edin, alamayacağınız aracı övmeye devam edin. Yerli diye size söylenen yalana inanmaya, havuz medyası izlemeye devam edin, ben bu tartışmadan ayrılıyorum. Saygılar.
Katar petrol değil doğal gaz zengini. Bizim yıllık GSYH'miz fazla fakat biz Katar'dan 68 kat daha büyük yüz ölçümüne sahibiz. Ayrıca Katar'ın doğal rezervleri bizden kat kat daha değerli.Vergiler azaltılırsa ülke çöker mi 😳😳
Kuveyt ve Katarı örnek gösteririm sana 😉
Şimdi kalkıp onlar petrol zengini dersin. Bende sana bizim ülke neden zengin değil derim.
Bizim ülke halkından da dünya kadar vergi alıyor. Türkiyenin yıllık geliri Katar dan fazla bunu da ekleyeyim 😁
Katarda sırf petrol sömürülüyor ama Türkiyenin taşı toprağı suyu herşeyi bereketi o yüzden herkes kaymağını yiyor bizim ülkemizin.
Ama vatandaşı yiyemiyor 🤔
Çin'de üretildiğini kanıtlayabilir misiniz? Fabrika ve içerisi gösterildi, üretim hattından yapılan montaja kadar hepsi gösteriliyor. Neden sırf AKP yaptı diye ülkemizin gururu olabilecek bir aracı kötüleme ihtiyacı duyuyorsunuz?Bu zamanda zaten her şey siyaset. Önümüzde seçim var ve geçmişte olduğu gibi her seçim öncesi gaz çıkarıyoruz ama seçim sonrası hayatımızda bi değişiklik olmuyor aksine fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Hani siyaseti bir yere bırakın diyorsunuz ya ama iktidar seçimi kazanmak için en başta çıkardıkları gazı kullanarak siyaset yapıyorlar seçimi kazanmak için. Evet bize göre Tayyip gidince her şey düzelecek. Aynen öyle düzelecek daha doğrusu düzelme yoluna gidecek. Adamın bitirmediği hiç bir şey kalmadı, orduyu bitirdi, bir sürü fabrika sattı, ekonomiyi bitirdi, tarımı sanayiyi bitirdi daha neler neler... Kendi adamlarına ama milyarlar aktı. Ama bazı araştırmayan insanlar yok adam yol yaptı köprü yaptı Togg yaptı. Mesela o Togg dediğiniz arabayı biz üretmiyoruz? Çinliler üretiyor. Araba italyan bir marka arabanın makyajlısı. Nerde yerli ve milli? Ha bu arabayı insan gibi deseler işte şu şu firma üretiyor ama tüm hakları bize ait. Eyvallah, hiç itirazım olmaz. Ama sırf biz üretiyormuşuz gibi milleti kandırıyorlar. Gözünüzü açın yeter 21 yıldır bıktı bu millet. Daha çok şey yazacağım var da bu sadece %2 lik kısmı.
Ben bunun orjinalini gördüm. RTE mitingde kırmızı bir düğmeye basmıştı ve sol tarafımızda ekranda gördük. Böyle bir titreme gıdım yoktu, insanları kandırmak için neler yapıyorlar.Böyle bir sahte montaj yapılmış video gördüm🤣
Ben bunun orjinalini gördüm. RTE mitingde kırmızı bir düğmeye basmıştı ve sol tarafımızda ekranda gördük. Böyle bir titreme gıdım yoktu, insanları kandırmak için neler yapıyorlar.
Usta adın gibi cidden şizofrensin herhalde bu nasıl gülmek?Ekli dosyayı görüntüle 4505
Abee bak montaja gel komyona yüklemişler🤣
O ad değil nick denir benlik değilUsta adın gibi cidden şizofrensin herhalde bu nasıl gülmek?
Ekli dosyayı görüntüle 4507
Ben de gülücük attım. Sevdim yazıyor ama bildirimde Haha yazıyor ama emoji bu 😲 kafamız güzel ama nasıl güzellll.O ad değil nick denir benlik değil
Tepkimeler hakkı rahmetine kavuştu
Bu arada hocam sizi kandırdılar bak🤣
bu aracın plakası 06 Ankara plakayı değiştirmeyi unutmuşlar kurgu yaparken 😁Ekli dosyayı görüntüle 4505
Abee bak montaja gel komyona yüklemişler🤣
Bilmiyorum ama galiba Silivri'yi görmeye başlıyorLink Removed
Bu abi kim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.