Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

DDR5 İNTEL Anakart Önerisi / Bütçe 6000TL /

Link Removed
  2. ™ROOT

(ANKET) Hangi Markanın Anakartlarını Tercih Ediyorsunuz ?

Söz veriyorum sabahın ilk saatlerinde yapacağım
  3. ™ROOT

Çok şık anakart
  4. ™ROOT

Bu anakartı tercih etmem nasıl olur?

Çok iyi fiyat çok iyi Anakart diğer markaların çıplak anakartı bu paraya satılıyor al geç düşünmeden
  5. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

Evet çok güçlü bir işlemci.
  6. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

Yeni bir konu oluşturarak bütçeni ve ddr5 sistem toplamak istediği belirt yardımcı olalaım benim görmediğimi diğer arkadaşlarda görür ek olarak levon hocada bilgi verecektir.
  7. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

İntel 13. nesil işlemcilerinide duyurdu ama burada önemli olan faktör bütçeniz. AMD ve İNTEL işlemciler arasında çok büyük bir fark yok burada vereye giren faktör bütçe. ryzen 7000 serisi işlemcilerde gayet güzel ama şuan ddr5 sistem toplamak çok maliyetli
  8. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

DDR5 sistem dizeceksem intel tercih ederdim. İntel 12.nesil işlemciler ile çok büyük sıçrama yaptı.
  9. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

Geçmenize gerek yok sisteminiz gayet iyi ileride 13.nesil ile upgrade edebilirsiniz
  10. ™ROOT

Bu anakart alınır mı?

Gayet yeterli bir anakart işinizi fazlasıyla görecektir.
  11. ™ROOT

Soru Gigabyte b550 gaming x v2

Malasef desteklemiyor. Bios güncellemelisin anakartinin bios flashback desteği var yani sorun yaşamazsın
  12. ™ROOT

Yardım b450m-dragon BIOS sıfırlama sorunu

Elektirik kesintisi gibi birşey yaşandı mı ?
  13. ™ROOT

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
  14. ™ROOT

Elbet başka farklarda vardır. Ram frekans desteği gibi
  15. ™ROOT

Gigabyte kullanan varmı ?? Nasıldır ürünleri ?
  16. ™ROOT

Ben kendim ASUS-H61 M-D modelini kullanıyorum eski bir anakart ama gayet sağlam bir anakart olduğunu düşünüyorum
  17. ™ROOT

Merhaba arkadaşlar bugün diğer arkadaşlarada faydalı olması için kullandığınız anakart markasını ve deneyimlerini anlatarak diğer arkadaşlar için rehber olmasını sağlayalım.
  18. ™ROOT

Soru Gigabyte b550 gaming x v2

Sisteminizi bu anakarta göre mi toplayacaksınız yoksa anakartınızı upgrade mi edeceksiniz ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.