Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. smh32

"Memory Code 55" hatası görüntü gelmiyor

Dediginiz şeyi denedim fakat Flexkey dediginiz olay nedir?
  2. smh32

Dostum video eski. Tüm slotları denerken en son orada kaldı ramler. Dediğini yaptim
  3. smh32

Dostum aklına gwlebilecek her şeyi denedim :*(
  4. smh32

Bios ekranı gelmiyor monitöre ekran gelmiyhor işte onu anlatmaya çalısıyorum
  5. smh32

Sorun bu dostum
  6. smh32

Size video atayım çünkü anlatamadım. Cpu için hata kodu bulmuyor tek sorun ram'E gelince duruyor
  7. smh32

Her şeyi denedim önce anakarttaki gibi yaptım sonra 2 şer şekilde her şeyi denedim. En son çare tek bir rami tüm slotlarda tek tek denedim ve sogutucuyu vs söküp pinleri kontrol ettim ama tık yok(pinlerde sorun yok)
  8. smh32

rog z690 maximus formula 32 gb trindet z5 ram h150i sıvı sogutma Tuf 4090 ve i9 13900k
  9. smh32

yok dostum kontrol ettim bi fark yok temiz. Ekranda da hata koduna rastlamadı zaten ramde takıldı.
  10. smh32

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım ve sisteme güç verince her şey çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bunun nedeni nedir acaba? Anakartın ufak led ekranında ''Memory Code 55'' Detect Memory hatası alıyorum. Ramleri garantiye yolladım fakat anakarttan şüpheleniyordum fakat ramleri...
  11. smh32

Vatan bilgisayar "servis yolunda" ne demek?

Anladım. Ya şimdi yeni bir sistem topladım 4090 i9 13900k rog z690 maximus formula ve trident z5 silver 6000mhz cl36 ram vardı 32gb fakat pcyi açınca her şey okey ama ekrana görüntü gelmiyordu. Anakartın ekranında da memory code 55 detect memory hatası veriyordu. İşlemci pinlerini kontrol ettim...
  12. smh32

Vatan bilgisayar "servis yolunda" ne demek?

Arkadaşlar ram'imde bir sorun vardı ve Vatan bilgisayar'a götürdüm. Test işlemlerinin yapılacağı ve işlem bitince tarafıma mesaj gelecegi söylendi. Ben de internetteki servis takip bölümünden durumunu ögrenmek için girdim fakat servis yolunda diyor. Bu sorun olup yetkili servise gittiğine mi...
  13. smh32

Yardım Asus anakart Detect Memory Error Code 55 sorunu

Teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın iyi geceler dilerim.
  14. smh32

Eğer o hatayı hiç görmeseydim ve sadece sorunum biosa girememek olsaydı durum monitör degiştirmek mi olurdu? Çünkü tüm parçalar sorunsuz bir şekilde aktif çalışıyor. Güç tüketiyor
  15. smh32

üstteki yazdıklarım gibi bir sorun gözükmedi anakartın led ekranında yine de bir şey olabilir mi?Valla içimde bi korkuyla şuan bekliyorum yarını. Garantiyle vs ugrasmak hiç istemiyorum :(
  16. smh32

Evet onu ilk taktıgımda öyle takmıstım daha sonra düzelttim
  17. smh32

Hocam bu arada cpu'da bir sorun olsa led göstergesinde error verir fakat orayı tanımlıyor ve geçiyor hata bulamıyor(herhangi bir error code göstermiyor)
  18. smh32

asus rog z690 maximus formula var ve gskill 6000mhz ramler var. Slotlara kitapçıktaki gibi taktım brom
  19. smh32

Anladım hocam :) Şimdi benim sorunum hiç bios'a girememekti ona girersem sorunumun çözülecegine inanıyorum. Biosa giremeden daha sadece anakartın üstündeki o görüntüde gözüken bildirimler üzerinden yazdım bunları. Parçalarımda sorun var sandım ben de.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.