Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Emin Can

Yardım Sıvı soğutma argb ışıkları yanmıyor

Jrainbow 4 pinli. Kablosunda 3 pin var Pardon taktım şimdi. Ama yine gelmiyor
  2. Emin Can

Yardım Sıvı soğutma argb ışıkları yanmıyor

Arctic lf2 360 argb soğutmanın pimini nereye takmam gerekiyor anakart msi z690 Carbon Wi-Fi
  3. Emin Can

Lian li dynamic evo iyi mi?

O zaman tadından yenmez şimdiden hayırlı olsun
  4. Emin Can

Lian li dynamic evo iyi mi?

Güzel kasa ama fansız gelir. Fan ekleyip kullanmak sağlıklı olur
  5. Emin Can

Öneri X670E Anakart için öneri

Evet yanlış olmuş ben de f serisi diyecektim
  6. Emin Can

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Bu işin en temizi ortak ortamlarda bulunmak gerisi sana kalmış
  7. Emin Can

Öneri X670E Anakart için öneri

İşlemci ilerde yükseltmek için anakart işlemciden daha pahalı tutulmuş sanırım. x670e-g serisi yeterince iş görür. Hatta x670e-a varsa o bile görür.16k ya 6400 MHz az gibi geldi
  8. Emin Can

Bilgisayar montajı baya zor bir iş sanırım

teşekkür ederim ram de gelsin bir bakacağım
  9. Emin Can

ASUS TUF RTX 4080 32.018 TL

O kargo gelene kadar yaşadığımız stres ömrümüzden ömür alır zaten :) direkten döndüm ben de mayıs düzenlemesini bilmiyordum. Ama hala alanlar var farklı forum sitelerinde adam bütün süreci ssli olarak anlatmış. 1-2 haftada teslim almışlar kartların.Şans bizi bulmaz işte :)
  10. Emin Can

Melih Kalkan Hayatını Kaybetti

Kesinlikle hocam
  11. Emin Can

O zamanlar kolaydı şimdi 150$ sınırı getirmişler ya işin tamamen gümrüklünün ruh haline bağlı diyorlar
  12. Emin Can

Kart alışverişiniz oldu mu yurtdışından? Ben anakart almıştım sorunsuz geldi ama ekran kartı alanlar çok problem yaşamış. Tam ekran kartı alma arefesindeyim bu yüzden vazgeçtim
  13. Emin Can

Melih Kalkan Hayatını Kaybetti

Işıklar içinde uyusun.Unlost saolsun bu kardeşimizi kısacık ömründe mutlu etti yüzünü güldürdü
  14. Emin Can

Teşekkür ederim kankm
  15. Emin Can

Ekran kartsız kasa,soğutucu,anakart,ram,işlemci,ssd yaklaşık 32 ye denk geldi yanlış hesaplamıyorsam 2 aydır topluyorum sadece işlemci seçmesi 1 ay sürdü 😁eski power supply i yeni kasaya takacağım sadece onda da pin kabloları eksik olacak sanırım + monitör aldım Rog u beyaz diye saldım 1 hafta...
  16. Emin Can

Evet gördüm onu da 4080 olursa biraz bekletecek ay sonuna doğru anca.Tuf da 1 tane kalmış yarına biter
  17. Emin Can

Şu ikili var hocam biosu update ettirdim 13 için bir Ramler kaldı itopya 2 gündür kargolayamadı bir de ekran kartı 3080 ti veya şımarıp 4080 alacağım. :)
  18. Emin Can

Cansın kankam sağolasın RAM'leri bekliyorum. İlk defa topluyorum ya çok karışık geldi. Intel yaptım.
  19. Emin Can

Ramler de gelsin konu açarım büyük ihtimal yarım gün sürecek 😅 Soğutucu baya zor olacak gibi duruyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.