Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Emin Can

Öneri Günlük kullanım için hoparlör önerisi

Teşekkür ederim 🙏🏻
  2. Emin Can

Öneri 4K Monitör Önerisi

Bununla alakalı sorun yaşayanlar duydum alma eşiğinden döndüm.Reddit’de konular vardı sorun yaşayanlar olmuş.Diğer kalanıyla mükemmel bir monitör bir de sağa sola döndürülmüyor başka bir eksisi yok
  3. Emin Can

Selamlar Logitech z313 aldım
  4. Emin Can

Öneri 4K Monitör Önerisi

M28u freesync monitördür göz önünde bulundurun Tuf vg28uql1a kullanıyorum sorunsuz
  5. Emin Can

Selamlar Logitech z120 hoparlörlerim fazla cızırtı yaptığı için artık yenilemek istiyorum.Bu hoparlörler bana yetersiz gelmişti bunun için hoparlör önerebilir misiniz?Ara sıra film izlemek,nadiren oyunlarda kullanmak için.Ayrı kulaklığım olduğu için fazla maliyetli bir şey istemiyorum.
  6. Emin Can

Rog strix RTX4080 almaya değer mi?

Teşekkür ederim. Gamerock alacağım bir terslik çıkmazsa
  7. Emin Can

60 larda çalışıyorlarsa çok iyi benim kartım yükte 70 in altına inmedi
  8. Emin Can

Tamamdir. Teşekkürler gamerock alacağım
  9. Emin Can

Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wi-Fi xmp ve geç boot etme sorunu

Bios’da fast boot açık mı? Bir de Windows üzerinden bir ayarı vardı hızlı açılış gibi bir şey tam hatırlamıyorum ama Xmp için her rami tek tek takıp deneyin 6800 ile bakalım çalışıyor mu Bunun bir alt seviyesi sistem var z690 13700k lı 10-12 saniyede açılıyor
  10. Emin Can

Peki hu ikisi arasından hangisi daha iyi olur? Daha önce hep Asus,msi ekran kartları kullandım sorunsuz.Ama gamerock tuf dan daha üst model diyorlar
  11. Emin Can

Selam dostlar 3080 ti kartımı satıp 4080 serisi bir kart almak istiyorum bu kartların tepe modelleri için 6k fazladan vermeye değer mi yoksa tuf,palit gamerock alıp geçmek daha iyi mi olur? Isı konusunda takıntılıyım.
  12. Emin Can

Öneri Hangi termal macun markasını kullanıyorsunuz?

Arctic mx-5 stoklarda bitmiş ben ice dragon veya mastergel maker almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı?
  13. Emin Can

MSI MPG Z690 sistemde XMP açınca çökme

clear cmos yapıp deneyin
  14. Emin Can

Net Asgari Ücret 8.500 TL oldu!

1 aylık suni refah sonrası zaten belli… kısır döngüye girdik artık kredi çekiyorsun seneye rahatça ödüyorsun. Patlama noktası neresi peki? Artık doyum noktasını aştığını düşünüyorum.Eski gelen zamları özleyeceğiz gibi geliyor bana.Elektronik eşya alacak arkadaşlara en geç yılbaşı indirimleri...
  15. Emin Can

Yardım Sıvı soğutma argb ışıkları yanmıyor

Teşekkür ederim baştan toplayacağız bakalım başka çare kalmadı :)
  16. Emin Can

hocam güncel değil liste anakart-ram olayı gibi. Compatible motherboards with ARCTIC Liquid Freezer II 360 burada çıkıyor
  17. Emin Can

led fw görünmüyor bende tarama yapınca bunalıma soktu resmen msi :D
  18. Emin Can

Mystic light içinde görünmüyor. Mainboard led firmware abnormal. Update MB LED FW böyle bir hata veriyor
  19. Emin Can

Şimdi açıp deneyeceğim
  20. Emin Can

Şimdi açıp deneyeceğim. Bir de bu Pump fan boşta kaldı doğru olmuş mu

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.