Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

İsrail Polisinden Mescid-i Aksa'ya Baskın !

Dün akşam görmüştüm. Foruma uğrama sıklığım azaldı. Ondan paylaşmadım. Yoksa paylaşırdım
  2. bybarisss

Biz de aynısını yaparsak onlardan bir farkımız kalmaz. İslam'ı doğru temsil edelim.
  3. bybarisss

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyerek Kıble Mescidi'ne sığınanlara ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale etti. Cop ve kabza ile mesciddeki insanları darp etti. Yapılanlar insanlık suçudur. Hiçbir şey olmamış gibi davranmamak lazım...
  4. bybarisss

Kadınlar Günü - 8 Mart 2023

Son dakika başlığı 😀👍
  5. bybarisss

Son Dakika DSÖ 3. Seviye Acil Durum İlan Etti!!

Türkiye ve Suriye’yi doğrudan etkileyen depremle ilgili DSÖ Avrupa Bölgesi Direktörü Dr. Hans Kluge, yönetim kuruluna gerekli sunumların yapıldığını ve 3. seviye acil durum ilan edildiğini duyurdu. NTV’nin aktardığına göre DSÖ Avrupa Bölgesi Direktörü Dr. Hans Kluge şu açıklamaları yaptı...
  6. bybarisss

Amazon ve Kargo Şirketleri Ücretsiz Taşıyacak!

Amazon, deprem bölgesine kargo ve lojistik sağlayacağını açıkladı. Ayrıca yerli kargo firmaları da ücretsiz taşıma gerçekleştirecek. Amazon CEO’su Andy Jassy tarafından yapılan açıklamaya göre, Amazon’un lojistik ve acil destek dağıtım ağı etkinleştirildi. Ayrıca Yurtiçi Kargo, Aras Kargo...
  7. bybarisss

7.7 büyüklüğündeki depremde can kaybı 1014

Bence medyaya yansıtılan rakamlar yine az olabilir.
  8. bybarisss

7.7 büyüklüğündeki depremde can kaybı 1014

Bence açıklanan sayılar biraz az. 2000 küsür bina yıkılmış. Boş mu bu binalar.
  9. bybarisss

Yaşanan Depremde Enkaz Altında Kalanlar Veya Yardıma Muhtaç Olanlar

Çok kötü bir durum. Geçmiş olsun. Ben mersinde iyi sallandım ama enkaz görmedim ama Adana'daki arkadaşlarımdan enkaz altında kalan var.
  10. bybarisss

Son Dakika Galatasaray vs Trabzonspor - Derbi Zamanı

Vallahi helal olsun arkadaş. Fb ne zaman yükselse adamlar seriye bağlıyor.
  11. bybarisss

Rockstar ve Dark Souls Oyunlarına ZAM ZAM ZAM!!

Steam'de oyun fiyatlarına gelen zamlar tam gaz devam ediyor. Son olarak GTA 5, Red Dead Redemption ve Dark Souls gibi popüler oyunlara da zam geldi. Zamlanan oyunların eski ve yeni fiyatları şu şekilde : Rockstar oyunlarına ve oyun içeriklerine gelen zamlar ...
  12. bybarisss

AMD Ryzen 7000X3D 28 Şubat'ta Piyasaya Çıkıyor

MSRP fiyatından çıkarsa gene iyi.
  13. bybarisss

Spotify Premium Ücretlerine Zam !!!

En iyisi. Hem reklamsız youtube oluyor. Mis.
  14. bybarisss

doğru. iyi bile.
  15. bybarisss

❗️ Steam'de Xbox Oyunlarına Devasa Zam ❗️

Microsoft’un yan şirketi Xbox Game Studios tarafından geliştirilen oyunlara %1100'e Varan Zam Geldi. Zamlanan oyunların bazıları şu şekilde: Oyun Eski fiyatı Zamlı fiyatı Gears 5 61 TL 669 TL (%997) Gears 5 GOTY 92 TL 999 TL (%986) Gears 5 - Hivebusters 32 TL 329 TL (%928)...
  16. bybarisss

Spotify Premium aylık üyeliklerine yüzde 42 zam. SPOTIFY PREMIUM Eski Fiyat Yeni Fiyat Öğrenci 10,49 TL 14,99 TL Bireysel 20,99 TL 29,99 TL Duo 27,99 TL 39,99 TL Aile 34,99 TL 49,99 TL
  17. bybarisss

Steam Dev Oyunlara Dev Zam❗️

Doğru. Forza 5'de 200den satılırken almakta tereddüt edenler vardı. Şimdi 600 tl. ETS2 mesela, uçtu gitti.
  18. bybarisss

Son kale amazon zaten. Başka kalmadı heralde Çok doğru. Witcher 3'e son gelen yama ile çok daha güzel oldu. Bedavaydı fiyatı.
  19. bybarisss

Ucuza kalmaz ileride. Şimdiden almak en iyisi.
  20. bybarisss

Ülkemizde dolar kurunda yaşanan artış ve yükselen enflasyon nedeniyle birçok ürünün fiyatında artış yaşandığını görüyoruz. Dijital oyun dünyası da buna dahil. Son olarak Steam üzerindeki birçok oyunun fiyatına (AAA kaliteler dahil) zam geldi. Ancak bugün 249 TL olan Cyberpunk 2077 %100...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.