Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

FORZA HORİZON 4

Bence en iyisi forza 5 e geçmek 😀
  2. bybarisss

Yardım Bilgisayar çalışırken monitör kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?

İyi olur. Hatta mümkünse başka psu ile de deneyebilirsin
  3. bybarisss

Yardım Bilgisayar çalışırken monitör kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?

Dediğim gibi occt testi yap bakalım. Ona göre gpu veya psu yu garantiye göndermelisin
  4. bybarisss

Son driver ı kurduğunuzdan emin olun. İlk şüpheli ekran kartı sonra psu. Kartı OCCT ile test edebilirsin.
  5. bybarisss

Masaüstü Pencere Yöneticisi %100 GPU Kullanımı Sorunu

Abi grafik ayarlarından şu ayarı kapatınca sorun çözülüyor sanırım. (fotoyu koymamışım 🤦)
  6. bybarisss

Yardım Kasa fanları, ışığı yanıyor ancak fan dönmüyor

Bana sorarsan kontrolcü kaynaklı bir sorun. Power dan çıkan kablo molex mi ben mi yanlış görüyorum. Eğer öyleyse psu dan çıkan başka kabloları dene
  7. bybarisss

Yardım Samsung 980 Pro SSD aldım, fakat BİOS'da gözükmüyor

Bios ve disk yönetiminde de gözükmüyormuş hocam
  8. bybarisss

Klasiktir. Bios pilini çıkarıp biraz bekleyip takın. Her derde deva 😆 Tabi SSD kaynaklı bir sorun da olabilir her ihtimale karşı.
  9. bybarisss

Hocam. M.2 yi düzgün taktığınızdan emin olun. Bios güncelleyip deneyebilirsiniz. Bir de anakartınızdaki şu maddeye iyi bakın; Alt tarafta dediğine göre sadece 11. Nesil işlemciler PCIe 4.0 x4 destekliyor. Diğer cpu lar için bu slotun devre dışı olduğundan bahsediyor. Hatam varsa düzeltin.
  10. bybarisss

Yardım Windows 11 pin kaldıramıyorum

Şifre istediği kısıma gelince zorla girmene gerek yok. Bir yerde ATLA olması lazım. Yoksa da enter bas
  11. bybarisss

Yardım Windows 11 pin kaldıramıyorum

Formatı offline yaparsan hesabı atlayabiliyorsun. Denedin mi bilmiyorum
  12. bybarisss

Yardım Monitörde görüntü gidip geliyor. Sebebi Nedir?

Sanıyorum monitör kaynaklı. Monitörün power kablosunda sorun olabilir veya temassızlık.
  13. bybarisss

Yardım Monitörde görüntü gidip geliyor. Sebebi Nedir?

Ekran gittiğinde arkada herşey devam ediyor mu. Ses geliyor mu
  14. bybarisss

Yardım Rampage flash rm-244 solarak kaybolma sorunu

Dp ile deneyin. Olmadı sorun ya paneldendir ya da ekran kartından
  15. bybarisss

Çözüldü 5800x3d sıcaklık problemi

Hocam bu sıcaklıklar anormal. Bloğu işlemciye tam oturt. Biraz sıkacaktır korkma
  16. bybarisss

Xbox Gamepass Oyun Açılmıyor?

Sadece oyun mu kapanıyor yoksa pc mi. Veya xbox ile beraber oyun mu
  17. bybarisss

Yardım Bileşenleri takma konusunda yardım

Anlıyorum hocam. Valla mersindeyim. İstanbulda olsam yardımcı olurdum
  18. bybarisss

Hocam bol bol toplama videosu izleyen adam toplar ama en azından ilk seferde biriyle beraber toplamak en iyisi. Heyecan yapıp bişeylerin sırasını karıştırır al başına iş
  19. bybarisss

Pc açılmayınca gelen pişmanlık hissi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.