Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Kasanın Temperli Camı Kırık Geldi

Kargoyu teslim aldığında sorumluluk sana geçiyor. Yani kabul etmiş oluyorsun. En iyisi değişim iste. Ne yaparlar onlara kalmış.
  2. bybarisss

Bilgisayar montajı için yardım lazım

Doğru. Riske etmeye değmez. Şehir verirseniz yardımcı olabilecek çıkabilir. İlk sefer için bu lazım. Eğer çokça toplama izlediysen adım adım rehberler var. İzleyerek toplayabilirsin. Takıldığın yerde buraya sorarsın.
  3. bybarisss

Yardım Fps drop ve windows açılma süresi

Gözün aydın hocam. Değişim en iyisi.
  4. bybarisss

Hayır her türlü 14 gün içinde iade yapıyorlar. Değişim ise ayıplı üründe oluyor.
  5. bybarisss

Maalesef öyle valla. Netten aldıysan ve 14 geçmediyse iade yapabilirsin ama en iyisi değişim.
  6. bybarisss

Direk değişime gönder. İtopya, vatan uğraştırır. Nerden aldın ki.
  7. bybarisss

Hangi parçadan geldiğini anlayabildiniz mi.
  8. bybarisss

Yeni sistem görüntü vermiyor

Çözüldü mü. Ona göre yardımcı olalım.
  9. bybarisss

Klasiktir ama yine de söyliyim. Windows güncellemelerini yüklediğinizden emin olun. PC güç planınızı yüksek performans olarak düzenleyin. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Windows oyun modunu etkinleştirin. Tüm arka plan programlarını kapatın. Farenizin Hz oranı 8Ghz gibi bir değerse 1000Hz'e...
  10. bybarisss

Çözüldü Kulaklık takınca oyunlarda ses boğuklaşıyor

İyiymiş. Geçmiş Olsun.
  11. bybarisss

Bunu şimdi gördüm. Kulaklıkla alakalı değildir ozaman.
  12. bybarisss

Ses sürücünüzü güncellemeyi deneyin. Hatta bios update de yapın. Yazılımsal olarak aklıma başka bişey gelmedi. Bilen varsa buyursun. Çözülmezse kulaklığı garantiye gönderin. Sorun ya ondadır ya da anakarttaki onboard ses kartındadır.
  13. bybarisss

Önce "Ayarlar" üzerinden gittiniz mi.
  14. bybarisss

W11 ise Ses ayarları > Kullandığınız hoparlör/kulaklık > "Sesi iyileştir" kısmının sağındaki Gelişmişe basın. Sonrasında "Gelişmiş" sekmesine girin, "Ses geliştirmelerini etkinleştir" tikini işaretleyin. İşaretli ise kaldırın.
  15. bybarisss

Ses simgesine sağ tık > ses efekti > kayıttan yürüt > hoparlör(Realtek High definintion Audio) > geliştirmeler > ekolayzer açık ise tikini kaldırın. Diğer tikleri de açık/kapalı deneyin.
  16. bybarisss

Kulaklık nedir ? Anakart nedir ? Bunları konuda belirtelim hocam.
  17. bybarisss

Monitörünüzde hoparlör varsa hdmı ile bağlayıp kulaklıksız NVIDIA High Definition Audio'nun sesini yükseltip ayni zamanda monitörün de sesini yükseltip monitör üzerindeki hoparlör üzerinden sesi alın. Oyunda yine düşük ses var ise bu oyundandır. Yok ise de (varsa)kulakligin ses karti veya...
  18. bybarisss

Neden Düşük Fps Alıyorum ?

Eğer sıcaklıklar normalse windows ve bios updateleri yapın. Ekran kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Pc güç planınızın yüksek performansta olduğundan emin olun ve oyun modunu etkinleştirin. Arka plan uygulamalarını kapatın. Bi ihtimal daha var 🤨 farenizin 8KHz gibi yüksek raporlama...
  19. bybarisss

Neden Düşük Fps Alıyorum ?

Sıvı soğutucuyu yeni takmadıysanız macun yenildiniz mi.
  20. bybarisss

Acil Destek Lütfen “there is no gop” Hatası

Anakartınızdaki bios flashback ile bios update edin. Olmazsa ekran kartını 2. Porta takıp deneyin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.